BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-15-2007, 03:26 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: movistar
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8100 usb sync problems with xp

Please Login to Remove!

Hi to everyone who has taken time to look at my thread... and thanks.
My problem is I've had my BB Pearl for a few months now, and at home I have never been able to sync the BB to my PC properly. I have installed the same software (latest SP2) at my office and it runs perfectly. What has me confused is that the first ever time I connected the BB to my PC at home, it worked and I was able to put a few songs on etc... that same night the problem appeared. What happens is I connect the BB to the PC via the USB connection, xp bleeps as usual when connecting a device, then bleeps as if it were discconected, then connects again, disconnects... and so on all day if I were to leave it connected. :(
What could you guys recommend?
Thanks
Offline  
Old 08-15-2007, 04:14 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
BBGregPearl's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8530
Carrier: Sprint
Posts: 419
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Here is what my machine does.

Connects (bleep)

Disconnects (bleep)

Open DM and everything works with no problem.
__________________
Blackberry: 8700g, 8700c, 8100, 8300, 8820.

Now with the new and improved 8530.
Offline  
Old 08-15-2007, 04:20 PM   #3 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You may try uninstalling the Desktop Manager application, rebooting your computer, then reinstalling it.
Offline  
Old 08-15-2007, 05:21 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: movistar
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Here is what my machine does.

Connects (bleep)

Disconnects (bleep)

Connects (bleep)

Disconnects (bleep)

Connects (bleep)

Disconnects (bleep)

for all eternity...

I have reinstalled everything, more than once. Even tried new USB drivers but everything else works perfectly.
Offline  
Old 08-15-2007, 05:49 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

edit

Last edited by sgtcasey : 12-25-2007 at 12:16 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.