BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-19-2007, 01:46 PM   #1 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default Missing Browser

Please Login to Remove!

Customer has BB pearl with ATT and was using DM and syncing he has lost browsers. I have tried Resending service books as well as deleting the old ones. battery pull and reset.

any other suggestions

After reboot following message appears:
Uncaught Exception:
Application Registry.wait for (0xac3ae76427d17f19)timeout
__________________
ZED 10

Last edited by ezrunner : 08-19-2007 at 01:57 PM.
Offline  
Old 08-19-2007, 01:57 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,922
Post Thanks: 19
Thanked 521 Times in 506 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

It's not been hidden?

EDIT: Ah, didn't see what you said about error....beats me...OS corruption issue?
__________________
- Ira

Last edited by aiharkness : 08-19-2007 at 01:59 PM.
Offline  
Old 08-19-2007, 01:58 PM   #3 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

no it hasnt
__________________
ZED 10
Offline  
Old 08-19-2007, 02:21 PM   #4 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

thats what I was thinking I have sent customer home with BBF url told him to perhaps try to update OS on pearl as he is using an older version
__________________
ZED 10
Offline  
Old 08-19-2007, 03:06 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Yes, there were some issues with that happening. Have them upgrade the OS.
Offline  
Old 08-19-2007, 04:03 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8100c
PIN: :LDKJFSD:LNT<MN><
Carrier: AT&T
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes, upgrade the os, i had the same exact problem, i upgraded the os, and now they're back.
__________________
proud owner of a brand spankin new blackberry pearl through AT&T
dedicated linux user, won't buy or use anything microsoft.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.