BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-30-2007, 12:10 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Nucker's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Keystone State
Model: 9700
OS: 5.0.0.XXX
PIN: Its a personal identification #
Carrier: at&t
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Making Random Noises

Please Login to Remove!

Does anyone else here have a problem with their pearl making random noises.

Sometimes mine will make the level one message i have set and when i pull the phone out of my pocket......nothing.

It happens once a week or so and dont really remember it happening before i upgraded my AT&T to the newest TMO .107

Just curious.

Last edited by Nucker : 08-30-2007 at 12:10 PM. Reason: spl mistakes
Offline  
Old 08-30-2007, 01:11 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,920
Post Thanks: 61
Thanked 255 Times in 184 Posts
Default

Are you CERTAIN beyond a shadow of a doubt you don't have some PIN message alert, or exception set for a contact? Or JiveTalk. Or Calendar Reminder, or task?
Offline  
Old 08-30-2007, 02:08 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Nucker's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Keystone State
Model: 9700
OS: 5.0.0.XXX
PIN: Its a personal identification #
Carrier: at&t
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Are you CERTAIN beyond a shadow of a doubt you don't have some PIN message alert, or exception set for a contact? Or JiveTalk. Or Calendar Reminder, or task?

Yes Certain beyond a shadow of a doubt. It is the only the alert for that sound. or sound for that alert.

but when i look. No message.

However i did just clean wipe and reinstall. I'll see if it fixes anything.
Offline  
Old 09-07-2007, 03:55 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Nucker's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Keystone State
Model: 9700
OS: 5.0.0.XXX
PIN: Its a personal identification #
Carrier: at&t
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did a full wipe. Loaded new .107 back on (didn't use a backup) and am still having the issue.

Come on. Someone else has to be having this problem.

Dont try and tell me i'm the only Pearl made in mexico on a friday!!!!!!!!
Offline  
Old 09-07-2007, 05:06 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

edit

Last edited by sgtcasey : 12-25-2007 at 12:35 PM.
Offline  
Old 09-07-2007, 05:07 PM   #6 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,920
Post Thanks: 61
Thanked 255 Times in 184 Posts
Default

I think you need to have your Pearl exorcised.
Offline  
Old 09-07-2007, 05:08 PM   #7 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

edit

Last edited by sgtcasey : 12-25-2007 at 12:36 PM.
Offline  
Old 09-07-2007, 05:09 PM   #8 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,920
Post Thanks: 61
Thanked 255 Times in 184 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sgtcasey View Post
Just be careful with the holy water.

Dave
it would certainly solve the noise problem
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.