BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-02-2007, 06:17 PM   #1 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
secrecyguy's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Southern California, USA
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 1,238
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Got a new replacement 8100 but...

Please Login to Remove!

Now I can not tether to my laptop anymore.

I check SanFrancisco post about connecting to the Internet using the 8100 and doesn't seem like I have to make any changes to the phone. I try typing in wap.voicestream.com under TCP under APN but that didn't do the trick. So I deleted it.

Can anyone help me out?

I got "error 692 There was a hardware failure in the modem (or other connecting device."
__________________
What OS are you using on the smartphone? Please vote! http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1437055

Last edited by secrecyguy : 09-02-2007 at 06:19 PM.
Offline  
Old 09-03-2007, 12:38 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
djxedxd's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: A-Town PA
Model: 9530
OS: .109
PIN: bic,no ball point,wait its blue
Carrier: Verizon
Posts: 352
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by secrecyguy View Post
Now I can not tether to my laptop anymore.

I check SanFrancisco post about connecting to the Internet using the 8100 and doesn't seem like I have to make any changes to the phone. I try typing in wap.voicestream.com under TCP under APN but that didn't do the trick. So I deleted it.

Can anyone help me out?

I got "error 692 There was a hardware failure in the modem (or other connecting device."
Well I cant say why but it takes me like 3 or 4 trys to get my pearl to connect but you may have another issue i dunno bout . If all else fails kick it .Or get a bigger hammer
Offline  
Old 09-03-2007, 01:10 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 71
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You might want to try removing all the 'Standard modem' entries, uninstalling the BBDM and then reinstalling it and setting up from scratch.

I have noticed that errors like the one you are getting are usually driver related so maybe start with that.
Offline  
Old 09-03-2007, 06:35 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
secrecyguy's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Southern California, USA
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 1,238
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Terrain View Post
You might want to try removing all the 'Standard modem' entries, uninstalling the BBDM and then reinstalling it and setting up from scratch.

I have noticed that errors like the one you are getting are usually driver related so maybe start with that.
That's what I am thinking of doing next.

It seems like it doesn't recognize the new phone and looking for the old phone but the Desktop Manager seems like it does recognize the new phone.

But first, I know other people had problems before so I guess I have to do a search here and see...

I keep you updated...
__________________
What OS are you using on the smartphone? Please vote! http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1437055
Offline  
Old 09-03-2007, 09:25 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
secrecyguy's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Southern California, USA
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 1,238
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok... an update...

I try to solve the problem and I look at some of the old posts of people who have similar problems like I do.

So I try to fix it but it still does not work.

I finally decided to uninstall and remove Desktop Manager and remove the Dail Up Internet Connection that I created for my other Blackberry.

Than I reinstall everything and set up the dial up Internet connection all over again.

It finally works but I have to dial it twice for it to work.

I think the reason I was experiencing problems is the program is looking for the old phone and does not recognize the new phone even though the program seems like it does recognize the new phone.
__________________
What OS are you using on the smartphone? Please vote! http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1437055
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.