BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-06-2007, 02:52 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
l S3RG10 l's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: San Diego, Ca
Model: 8320
OS: 4.5.0.124
PIN: 24722622
Carrier: T-Mobile
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Opera wont work!! v.thissucks

Please Login to Remove!

I dl'd both versions of Opera mini, neither wants to work. I looked at the FAQ's and typed the TCP setting, nothing. It keeps failing.
I have the update, so maybe that has something to do with it.

Also if anyone has the link to the iphone theme, that would be great.
Offline  
Old 09-06-2007, 08:30 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Welcome to the forums,

I found this by doing a search for "iphone theme."

http://www.blackberryforums.com/medi...t=iphone+theme

All that is required for Opera is the TCP settings. If you entered them correctly for TMobile then you may need to check with TMo to make sure your account is provisioned properly.

Last edited by John Clark : 09-06-2007 at 08:32 AM.
Offline  
Old 09-06-2007, 11:38 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i had the same problem with all opera,,,, 3.1 opera 4 and opera mini 4 beta2 which is the newest i had the problem for 2 weeks i finaly wiped my phone, installed .107 and when you do that do have it back up first when the system is done loading put only the nessary thing on the bb set you tcp settings and make sure tmo sends you all your service books!!! and download it ota and the run! www.operamini.com
Offline  
Old 09-06-2007, 11:58 AM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
BBFreak's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Waukegan, IL
Model: 9000
OS: 4.6.0.167
PIN: If you knew me you would have it!
Carrier: T-Mobile
Posts: 679
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you already go to Options > TCP and change the APN to wap.voicestream.com?

Also try deleting Opera all together and reinstalling it.
__________________
Blackberry Veteran
"Today is the tomorrow you worried about yesterday."

Looking to buy or sale used car audio?
www.caraudioclassifieds.org

Last edited by BBFreak : 09-06-2007 at 11:59 AM.
Offline  
Old 09-06-2007, 04:54 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Korexz's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Chicago
Model: 8220
PIN: 2576D674
Carrier: T-Mobile
Posts: 70
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You have to go into your Host Routing Table under Options->Advanced Options.

Hit the Blackberry key and select Register Now. This "connects" you to the local switch and allows the APN to function properly.

Contrary to popular opinion, there is no service order code for the wap.voicestream.com APN.
Offline  
Old 09-06-2007, 05:51 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
angrymic's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by BBFreak View Post
Did you already go to Options > TCP and change the APN to wap.voicestream.com?

Also try deleting Opera all together and reinstalling it.
This is exactly what I did to get it working
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.