BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-22-2007, 12:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: TIGO
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Blackberry Pearl Camera Problems

Please Login to Remove!

I bought a Pearl 2 months ago and at first all was fine. Until a month ago I started having problems with the camera application. When I run the camera app the screen does not capture the image inmediately, first there is a gray screen for about a minute or so, then the image appears. The image viewed is cut in 2, the lower part of the image is at the top and the top part is at the bottom. I have never dropped my phone nor has it been wet in any way. I did notice that the problem sometimes appeared when new but didn't pay any attention to it. At first I thought it would be a memory problem but all my pics and music are saved on the flash card, the apps running in the back are on 5 I recently freed up some memory using the steps in one of your posts. I also tried taking the battery out for 30 secs and nothing. My last hope would be to install the OS or just the camera module. Does anybody have the file net-rim-bb-camera.alx so I can load it up. Maybe it will help. I would really appreciate your help in this matter. Thanks again. Logy
Offline  
Old 09-22-2007, 01:39 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
canonbomb1987's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pittsburgh, PA
Model: 8100c
Carrier: Cingular
Posts: 978
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by IngLogy View Post
I bought a Pearl 2 months ago and at first all was fine. Until a month ago I started having problems with the camera application. When I run the camera app the screen does not capture the image inmediately, first there is a gray screen for about a minute or so, then the image appears. The image viewed is cut in 2, the lower part of the image is at the top and the top part is at the bottom. I have never dropped my phone nor has it been wet in any way. I did notice that the problem sometimes appeared when new but didn't pay any attention to it. At first I thought it would be a memory problem but all my pics and music are saved on the flash card, the apps running in the back are on 5 I recently freed up some memory using the steps in one of your posts. I also tried taking the battery out for 30 secs and nothing. My last hope would be to install the OS or just the camera module. Does anybody have the file net-rim-bb-camera.alx so I can load it up. Maybe it will help. I would really appreciate your help in this matter. Thanks again. Logy
Sounds like a software issue. You might have to reload the OS. Try that before finding and replacing files. You can also try a warranty exchange.
__________________
Unlocked 8100c w/ 1 gb microSD, BSE total body skin, and rubberized case or silicone skin.
Offline  
Old 09-22-2007, 02:14 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: TIGO
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Will reload de software or upgrade. I talked to my provider and there is no warranty for my BB. I'm dead with that option. Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.