BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-26-2007, 01:32 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Need help please no EDGE, edge, GSM, GPRS.... nothing

Please Login to Remove!

my first post,
I am so stressed out right now
My wife was having problems with her 8100 so I tried my first upgrade; computer crashed twice
Tried recent AT&t OS worked ok today for her
now i just finished the newest T-mo OS and now it wont display any network even when there's 5 bars of service
Sometimes I even get a BLUE SOS
What should I do now?

Please help
thanks
Offline  
Old 09-26-2007, 01:40 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Malkier's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8310
Carrier: ALL
Posts: 262
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First start by turning the wireless off then on again, or even better, just take the battery out for a few seconds and place it back in again.
Offline  
Old 09-26-2007, 07:14 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
GrayPenguin's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Dallas Tx
Model: 8100
PIN: 23EAF79C
Carrier: Cingular
Posts: 253
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try following the steps here: http://blackberryfaq.com/index.php/M...opped_Arriving

I know that email not arriving wasn't the problem you described but those are the steps to get data coverage back (hopefully) for any problem.

If that doesn't work, feel free to post back

Hope this Helps
GrayPenguin
__________________
Pearl 8100
www.Gray-Penguin.com
Da me los cables puente de baterķa, los pollos se han escapados
Offline  
Old 09-26-2007, 10:20 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah thanks about 4 minutes passed after I wrote that, I had started the switch back to ATT newest OS when all of a sudden all pending messages went through 2 vmails popped up and a text from BB saying registration was complete. What did I do wrong I thought to myself. Then my 8300 received the same text. I hadn't done anything to it and it had been working fine since day 1
So long story short.
Everything is fine now, I'm just hoping I don't get a message from BB sayin I violated some rules
Thanks for the responses
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

OEM Genuine IBM POS Display with POLE PN - 41K6814
$24.99
OEM Genuine IBM POS Display with POLE PN - 41K6814 pictureIBM #4 Y Cable Genuine OEM Long POS Cash Register 4A to 4B 10N1002 J96367
$24.99
IBM #4 Y Cable Genuine OEM Long POS Cash Register 4A to 4B 10N1002 J96367 pictureLOT of 12 GENUINE OEM IBM EASYSTRIKE LIFT OFF TAPE CASSETTES #1337765
$40.0
LOT of 12 GENUINE OEM IBM EASYSTRIKE LIFT OFF TAPE CASSETTES #1337765  pictureEE8: Genuine OEM IBM 16V 4.5A Laptop AC Power Adapter 02K6749 02K6756
$15.99
EE8: Genuine OEM IBM 16V 4.5A Laptop AC Power Adapter 02K6749 02K6756  picture3 NEW Genuine OEM IBM Lexmark 1361190 Correctable Typewriter Ribbon NOS
$9.98
3 NEW Genuine OEM IBM Lexmark 1361190 Correctable Typewriter Ribbon NOS picture






Copyright © 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.