BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-08-2007, 08:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: AZ
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Weird Browser Dissapearance

Please Login to Remove!

Got my g/f a Pearl today.

The Browser never showed up. So I searched and tried everything. Re registered, re sent service books, nothing. Next I wiped it clean and re installed the OS, still missing. I don't get it. We added the add-on and could sent email and used the Blackberry Messenger.

The Browser is still no where to be found. Guess its back to the store tomorrow for another one.
Offline  
Old 10-08-2007, 09:19 PM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Generally the browser shows up quickly but sometimes it can take sometime up to 24 hours
__________________
ZED 10
Offline  
Old 10-09-2007, 02:17 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: AZ
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (pearl: BlackBerry8100/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Still nothing. 2 calls to t mobile and a new handset.
Offline  
Old 10-09-2007, 02:22 PM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by champcar View Post
Wirelessly posted (pearl: BlackBerry8100/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Still nothing. 2 calls to t mobile and a new handset.
That would most likey mean something is not provisioned correctly. Make sure when you call T-Mobile you get BlackBerry support and ask them to check everything. I had this problem and it was fixed in about 5 minutes once the rep finally saw the problem.
Offline  
Old 10-09-2007, 03:11 PM   #5 (permalink)
New Member
 
BillyBuff's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: NYC
Model: 8100
Carrier: AT&T
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It happened to me last night where I saw my browser icons had disappeared. I even this the "Show All" for the icons and nothing.

So, I had my Service Books sent to me and they finally came back up.
__________________
- Sometimes you feel like a nut, sometimes you don't.

I ponder at times at how I can be a AT&T customer for over 15 years...
Offline  
Old 10-09-2007, 03:54 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: AZ
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well after 3 Phones calls they finally figured it out. The had it set up on a BES account.....You'd think they would of found that the first time.
Offline  
Old 10-09-2007, 06:37 PM   #7 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

At least it's now working. However, a BES plan should have still given you a browser.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.