BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-09-2007, 07:33 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: pearl
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default CALL DELAY IN 8100 PEARL-plz help

Please Login to Remove!

hi ...its been almost a month since i got my pearl.....i live in india n m usin a t mobile pearl....
since a few days im havin a prob where in whenever i get a call....the caller cant hear my side till a short delay of 2-3 secs.....does any one have a solution to it?? plz help....

also as someone has already posted i cant get my number displayed...even by doing the sim edit option....when i try that it says error accessing...
Offline  
Old 10-09-2007, 08:19 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: AZ
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Update to OS to .107 . That solves the call delay.
Offline  
Old 10-09-2007, 01:01 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
bstep1971's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by champcar View Post
Update to OS to .107 . That solves the call delay.

I had this issue PRE-.107, and it resolved after the .107 update, but now, the past few weeks, it is doing it again! So, im not sure on this one...
Offline  
Old 10-14-2007, 09:27 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have the same problem it happens to my motorazr and pearl even after updating my software. I think its tmobile
Offline  
Old 10-14-2007, 10:32 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (8100 pearl: Mozilla/4.8 [en] (Windows NT 5.0; U) BlackBerry8100/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

TMobile is upgrading to 3G worldwide this month. That's the issue. The radios are being reconfigurd
Offline  
Old 10-20-2007, 08:31 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BiggJayBK's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Brooklyn, NY
Model: 8320
PIN: 243070B3
Carrier: T-Mobile
Posts: 118
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default phone problem

I think this may fix your problem. it did for me.

Select the Phone Icon> Options> Smart dailing> at the bottom you will see a section that says : To access extentions in all other corporations ... etc.> change that option to: My Response> Then Save.
__________________
Jay White


9530
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.