BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-21-2008, 02:32 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T / CINGULAR
Posts: 146
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Issues

Please Login to Remove!

Anyone having an issue with the front display not turning off when plugged in? I cant figure out how to turn it off. Also, whenever i seem to turn off my phone, the front LED flashes. The only way i can fix this is to do a battery pull. Anyone have these problems or know how to fix them?
Offline  
Old 10-21-2008, 05:26 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wu-wei's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9700
OS: Yes
PIN: A GADDA DA VIDA
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 480
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Wirelessly posted (8800)

Not sure about the external screen issue. I'd poke around in Options a little and see if there's something in there to control it.
While you're in Options, check your Screen/Keyboard options to see whether you've got the LED Coverage Indicator turned off. Even if you turn that off, the LED will pulse yellow while the phone is powered off and the battery is charging; then it will go to solid green when the charge is conplete. That might be what you're seeing.
Offline  
Old 10-21-2008, 12:00 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T / CINGULAR
Posts: 146
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can understand the pulse yellow when charging, BUT my phone was not plugged to anything.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.