BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-21-2008, 04:25 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 8700g
Carrier: t-mo
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default WAP 2.0 Error with Browser

Please Login to Remove!

Since I upgraded to the 8220 I have noticed that when I go to mobile.live.com I receive an error that says the site requires a browser that is fully WAP 2.0 compliant. Is anyone else seeing this? I prefer to check my hotmail that way then to have it delivered with the rest of my mail in my inbox.

Does anyone have a solution? This works fine on my 8320 with version 4.5 of the OS.

Thanks,
Phil
Offline  
Old 01-02-2009, 11:54 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I get that same message with the same website, and when I try to get to other live sites on my 8130 Pearl. I've been searching like crazy for a solution to this, and am almost ready to switch to Google email and messenger...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.