BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-04-2008, 02:08 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question HTML email viewing on 8220

Please Login to Remove!

Hi,

I was wondering if anyone is having problems viewing html emails on the pearl flip with tmo, works fine with my 8120 and my curve, but for some reason it is not working after resending the service books.

Thanks for any assistance.
__________________
T-Mobile Retail Sales Rep
My opinions and statements do not reflect the policies or stance of T-Mobile
Offline  
Old 11-05-2008, 04:14 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Location: Seattle
Model: 800
PIN: 24ADAD9B
Carrier: T-mobile
Posts: 154
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

go to your msgs, hit menu and go to options. ensure html email is enabled. 4.6 OS preloaded, there is no reason why you cant see html on your flip. check out the setting, that might be it
Offline  
Old 11-05-2008, 07:00 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Mark_Venture's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Delaware
Model: 8900
Carrier: T-Mobile (w) - Verizon (P)
Posts: 313
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I found switching blackberries (using backup/restore in desktop manager) "broke" HTML email...

I was running a Curve/8320 with v4.5 and HTML BIS email and BES email... It was working just fine.

I got the 8220, so I used backup in desktop manager to backup the 8320, restored that backup to the 8220, re-enterprise activated. Used the Manage Internet Email icon to switch devices and get my BIS email working... HTML didn't work in my BIS accounts. I tried re-sending service books from both T-Mobiles site, and via the Manage Internet email icon.. Still no HTML BIS email.

I ended up having to remove and recreate the BIS email accounts.

I just swtiched back to the Curve (with v4.5)... this time, while I backed up the 8220, I only restored Messages.. Then I re-enterprise activated with my BES, and again, went back into the Manage Internet Email icon and switched hand helds... Again, no HTML BIS email.. Again, resending service books, etc doesn't help.

Looks like I'm going to have to remove and re-create the BIS accounts on the hand held again...
__________________
Work T-Mobile 8900, 8320, 8120 & 8220 - Personal Verizon 9550, 9630, 9530, 8130 & 8330

-> Posting and you! <-a MUST Watch for all
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.