BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-09-2008, 07:20 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wobly's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Colorado Springs, CO
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: T-Mobile
Posts: 235
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Constant Reboots

Please Login to Remove!

After using the 8220 for a couple of weeks, my wife started saying the Flip would constantly reboot. After checking it for a couple of days, I started seeing it, too. I ran through everything I could think of...battery pulls, SIM card swaps, memory card swaps/removals/formats, theme changes, updating/reverting the OS, etc. and nothing worked. As a matter of fact, it got worse. So, we went to the T-Mobile store where the clerk said she didn't know what was going on, but to call Customer Service and exchange it under warranty.

So, her new 8220 should be here Wednesday. In the meantime, she has gone back to using her Pearl that has always worked.
Offline  
Old 11-12-2008, 05:46 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wobly's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Colorado Springs, CO
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: T-Mobile
Posts: 235
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got the new phone last night (Tuesday) and transferred everything over. Used the same battery, memory card and OS (.174) and it is running fine. Guess we just got a lemon with the first one.
Offline  
Old 11-24-2008, 07:53 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8220
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im wondering if your problem has kept happening with the new one you got... i am having the same problem and planing to take mine in and have rogers replace it.
Offline  
Old 11-25-2008, 12:37 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wobly's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Colorado Springs, CO
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: T-Mobile
Posts: 235
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sorry, never updated this thread. No, the problem went away with the new 8220. Same firmware (.174) and the same programs. Same files on the same media card. Same SIM. Everything is the same except the phone. The new one works perfectly.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.