BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-19-2008, 05:57 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Audio problem with 8220 & Motorola S9

Please Login to Remove!

I am struggling to get the audio to stream from an 8220 to a Motorola S9 headset. The device pairs with Bluetooth no problem and connects to the S9. I can control the tracks (skip forward or back) from the headset, but no sound....

When I start the Media player and play a track, from the options menu there is an "Activate Motorola S9" as well as "Activate Handset". Choosing the former doesn't do squat! When I choose the "Activate Headset" the audio changes from the speaker phone to a cheezier sounding speaker on the phone (didn't realize there was another speaker... but that's another post...) and the "Activate Headset" changes to "Activate Speakerphone".

The S9 works fine with my older 8100, so I know it's not the culprit. I must be doing something wrong...?!

Any help would be greatly appreciated. Thanks.
-Brian-
Offline  
Old 11-19-2008, 06:00 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

What OS are you using on the 8220? Might want to upgrade it if it's old.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.