BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-25-2009, 08:41 AM   #1 (permalink)
New Member
 
michael95gt's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Tennessee
Model: 9000
OS: 4.6.0.185
PIN: 249E9EA2
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question AT&T people using the 8220, I need some help, Please!

Please Login to Remove!

Ok, here is the problem. I bought a 8220 yesterday at Sam's Club, brought it home had it unlocked by 10pm(Gotta love eBay!:D) I switched the TCP info to AT&T's, switched the PIN & IMEI on BIS. Email, SMS and Browser work just fine. WAP browser(MediaNet) and MMS error out. I've tried everything I can find posted on Crackberry, BlackBerryForums & HoFo. All the settings appear to be correct.(See pix in post below) I'm running the factory .151 OS. Do I need to upgrade the OS? If so which one. I've already tried to DL .180, but since I dont have a T-Mobile number I cant, Are there any other sources for it?

Thanks in advance.
Offline  
Old 01-25-2009, 08:43 AM   #2 (permalink)
New Member
 
michael95gt's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Tennessee
Model: 9000
OS: 4.6.0.185
PIN: 249E9EA2
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 01-26-2009, 06:17 PM   #3 (permalink)
New Member
 
michael95gt's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Tennessee
Model: 9000
OS: 4.6.0.185
PIN: 249E9EA2
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

UPDATE: I upgraded the OS to .180 and it fixed everything!:cool:
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.