BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 8200 Series Discussion - Pearl Flip (http://www.blackberryforums.com/general-8200-series-discussion-pearl-flip/)
-   -   Problems with configuring modem/tether (http://www.blackberryforums.com/general-8200-series-discussion-pearl-flip/182690-problems-configuring-modem-tether.html)

daytrippin1984 03-24-2009 03:13 AM

Problems with configuring modem/tether
 
I have had blackberries in the past and had no problems with configuring them. I am now trying two different methods. One of which is just using the USB method. The other and preferred method by me is the bluetooth method.

I have configured everything up using both. I get an error message when i try to dial in however. I believe it is due to my modem query response.

ATQ0V1E0 - OK
AT+GMM - RIM BlackBerry Device 8D001103
AT+FCLASS=? - COMMAND NOT SUPPORTED
AT#CLS=? - COMMAND NOT SUPPORTED
AT+GCI? - COMMAND NOT SUPPORTED
AT+GCI=? - COMMAND NOT SUPPORTED
ATI1 - Research in Motion BlackBerry IP Modem
ATI2 - Research in Motion BlackBerry IP Modem
ATI3 - Research in Motion BlackBerry IP Modem
ATI4 - Research in Motion BlackBerry IP Modem
ATI5 - Research in Motion BlackBerry IP Modem
ATI6 - Research in Motion BlackBerry IP Modem
ATI7 - Research in Motion BlackBerry IP Modem


in every article i have seen the command not supported segment is filled in with "OK" I would assume that is why mine route is not working. I am just not sure what i need to do to make those commands work.

Any suggestions?


All times are GMT -5. The time now is 10:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.