BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-23-2007, 02:25 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
gbnemail07's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Northbrook, IL
Model: 8320
OS: 4.2
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Opera Mini Problems

Please Login to Remove!

I have read everything I can find about this app but even after making sure my APN was correct I still cannot get it to install. The app downloaded fine onto my BB but right at the end of installation it reads and error:

Failed to connect to the internet.
Go to operamini.com/help with your service provider for internet settings

Nothing seems to work. I do not have a data plan, I use the WiFi but I do have the Blackberry registered so all the app work w.o the data plan. Im not sure what I need to do to get this app to work but I hear great things about it so if anyone has had any luck getting it to work with their 8320 let me know please.
Offline  
Old 10-23-2007, 06:11 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am in the same boat. I have the 8320 and my buddy is using his pearl. We get the same response. Anyone help please.
Offline  
Old 10-23-2007, 06:23 PM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Do you have your APN set?

Options > Advanced > TCP

What are the TCP and APN settings? - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 10-23-2007, 09:17 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
gbnemail07's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Northbrook, IL
Model: 8320
OS: 4.2
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah i have the right APN i have checked 1000 times
Offline  
Old 10-23-2007, 10:00 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Dereck's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Los Angeles, CA
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 82
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Closing the program and/or doing a battery pull might work.

P.S. Which version are you running?
Offline  
Old 10-23-2007, 11:02 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
avanden's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 174
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've heard version 3.x gives people problems. I have the version 4 beta 2 and it works fine.
__________________
*the light at the end of the tunnel has been turned off due to budget cuts.
Offline  
Old 10-23-2007, 11:52 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Dereck's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Los Angeles, CA
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 82
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by avanden View Post
I've heard version 3.x gives people problems. I have the version 4 beta 2 and it works fine.
I second that!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.