BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-16-2007, 04:04 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2006
Model: 9700
Carrier: Vodafone
Posts: 236
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Enterprise Activation Problem - 8310

Please Login to Remove!

I am having a problem with Enterprise Activation on the BlackBerry 8310 from Vodafone.

I know that the sim I am using is provisioned for BES as the same sim works on the previous BlackBerry 8800 and also on the BlackBerry Pearl. However, when I try Wireless Activation on the BlackBerry 8310, it does not do anything. It just says Activating: emailaddress - and does nothing after that.

I have reset the BlackBerry 8310, tried to delete the service books and then do the enterprise activation also - but no luck. I thought maybe there was something that had disabled the BES provisioning on the sim. However, when I put the sim back into the old phone, I can use BES service.

Dont really know what else could be wrong.

There is one thing, when I wipe the BlackBerry and restart it with a sim, it automatically goes to the BIS activation website on the BlackBerry.

Any suggestions? Anybody else experienced this issue?

Thanks!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.