BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-17-2007, 07:02 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
kilofox's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: West Michigan
Model: 8330
Carrier: Big Red
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8310 & Opera.. "Opera Mini has attempted to access a low-level network connection"

Please Login to Remove!

Opera Mini is giving me the above message every time I use it. I only have to approve it once and then I can browse to my heart's content.

Is anyone else using ATT's 8310 and MiniOpera without this nag? If so, do you have any ideas as to why it is happening to me? My APN settings appear to be correct. I have tried http and socket settings in MiniOpera.... neither get ride of the nag.
__________________
[SIGPIC]http://img361.imageshack.us/img361/2710/bugfv2.gif[/SIGPIC]

kilofoxtrot
Offline  
Old 11-17-2007, 08:35 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
davistld01's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Springfield, MO.
Model: None
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 842
Post Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I get the same nag each time I use Opera also. Funny...I never remember getting it on my old 8300. What's up with that?
Offline  
Old 11-18-2007, 09:25 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have found with mine if I enable the firewall under security options and give it the initial ok, it no longer nags you for this...
Offline  
Old 11-18-2007, 10:50 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
kilofox's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: West Michigan
Model: 8330
Carrier: Big Red
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Braxter View Post
I have found with mine if I enable the firewall under security options and give it the initial ok, it no longer nags you for this...
To quote the Guinness Boys... Brilliant!


Thanks for making Opera Mini more of a pleasure to use.
__________________
[SIGPIC]http://img361.imageshack.us/img361/2710/bugfv2.gif[/SIGPIC]

kilofoxtrot
Offline  
Old 11-19-2007, 08:33 AM   #5 (permalink)
New Member
 
riclesb's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: New York, NY
Model: 8310
Carrier: ATT
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok here's my problem. i had the same issue with the nag. set firewall and worked perfectly. now my jive talk 1.0.3 get a firewall error and wont connect. all permissions on allow and reset firefall. bis no it policy. so nowi have choice of nag or no jive talk so back to nag. anyone find a different solution?
__________________
He who laughs last didn't get it
Offline  
Old 11-23-2007, 09:17 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2007
Location: Los Angeles
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Thanks Braxter!

Another problem solved!
Offline  
Old 11-23-2007, 04:00 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
ikasen's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Las Vegas
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 158
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by riclesb View Post
ok here's my problem. i had the same issue with the nag. set firewall and worked perfectly. now my jive talk 1.0.3 get a firewall error and wont connect. all permissions on allow and reset firefall. bis no it policy. so nowi have choice of nag or no jive talk so back to nag. anyone find a different solution?
There is no solution currently. I suppose that statement would be false if you don't have Jivetalk, or any other program like it. I have Jivetalk and the exact same thing happened when I enabled the firewall. I have high hopes that 4.3 will not produce the same nag, or at least only once. Only time will tell on that.
Offline  
Old 11-23-2007, 07:39 PM   #8 (permalink)
CrackBerry Addict
 
davistld01's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Springfield, MO.
Model: None
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 842
Post Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

After setting the firewall to "enable"...I am no longer getting the nag. Thanks!!
Offline  
Old 11-23-2007, 07:44 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
NEPatriot4life's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: All over lol
Model: 8300
PIN: 2412EEE4
Carrier: AT T
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

never like that MiniOpera

Last edited by NEPatriot4life : 11-23-2007 at 07:47 PM.
Offline  
Old 11-23-2007, 08:24 PM   #10 (permalink)
CrackBerry Addict
 
davistld01's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Springfield, MO.
Model: None
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 842
Post Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by NEPatriot4life View Post
never like that MiniOpera
Actually, I find it 100% faster and much more intuitive than the default browser. I never use the default browser unless I am doing an OTA app installation.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.