BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-06-2007, 09:35 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with Profiles not working

Please Login to Remove!

I have my "normal" profile set for SMS text to go "beepbeep" which works fine. Until my exception profile for my wife's SMS text ("wifepaging") comes into play.

If my wife sends me a SMS text, from that point until i hard reboot my blackberry, all SMS text make the "wifepaging" noise even though it shouldn't match.
I tried changing the order of her exception profile, and this had no effect.

It's driving me crazy as i get about 40-50 SMS messages a day that should come in as normal , and just one from my wife in the morning (have a good day!)
rebooting my phone every morning is irritating. Anyone seen these/have a solution?
Offline  
Old 12-06-2007, 11:02 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cmguerra77's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Massachusetts
Model: 8300
PIN: TS of Guinness
Carrier: AT&T
Posts: 316
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What is the tone you are using for your wife's page? Is it one that caome from BB or did you download it?
Offline  
Old 12-06-2007, 01:12 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default downloaded ones

i am using a downloaded one (well from the SD card - not the default stock ones)
Offline  
Old 12-06-2007, 01:20 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cmguerra77's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Massachusetts
Model: 8300
PIN: TS of Guinness
Carrier: AT&T
Posts: 316
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It could be the tone itself. Try using a different tone for that setting and see if it works
Offline  
Old 12-06-2007, 06:34 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

edit

Last edited by sgtcasey : 12-24-2007 at 05:32 PM.
Offline  
Old 12-06-2007, 10:52 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default fixed - profiles work as expected

I moved the .mp3 ringtones i had from the SD card to the /DEVICE MEMORY/RINGTONES directory using the "media" application

now profiles actually work correctly for sMS

thanks for the ideas

too bad it doesn't work out of the box


Quote:
Originally Posted by sgtcasey View Post
It could be the memory card, too. Try copying the tone to your device and removing the media card to see if that resolves the issue.

Dave
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.