BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2007, 12:16 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: la canada flintridge
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default beyond annoying.

Please Login to Remove!

i have been getting that annoying message from rim "this message is used to carry data..." for almost a week now. im talking about 30 to 40 times a day. ive SEARCHED, followed all instructions and still cannon get it to stop. ive uninstalled my desktop manager, reinstalled it, wiped the device, deleted the email account that i keep receiving the email to for 24 our and it still shows up in my gmail. wtf. ive havent added that email back to my bis yet because i dont want the emails coming to my device and annoying me all day.

any help is greatly appreciated. i at one point had downloaded the personal bes but i uninstalled it last week. could my phone be backing itself from a previous backup point that was from a point in which the bes was still installed on my machine?

im going crazy here.
Offline  
Old 12-07-2007, 12:34 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

I keep getting odd emails from RIM - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 12-07-2007, 12:40 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: la canada flintridge
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ive tried that and everything else recommended

i posted this as a last resort. i searched this forum and many others and found many of the same suggestions but none have seem to put an end to my situation.
Offline  
Old 12-07-2007, 12:44 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Well, you have the solution now...
Offline  
Old 12-07-2007, 12:47 AM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Also, delete the "desktop" service books from the device.
Offline  
Old 12-07-2007, 01:17 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: la canada flintridge
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Well, you have the solution now...
i dont follow you. i told you that ive tried everything that has been suggested in many different forums, including the above mentioned solution and nothing has worked. what solution are you referring to?

am i that dense?
Offline  
Old 12-07-2007, 06:15 AM   #7 (permalink)
No longer Registered.
 
greggebhardt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FLorida
Model: 9000!
PIN: NOT!
Carrier: AT&T
Posts: 3,762
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Delete the Desktop software and the service books from the device.

Re-install the Desktop software making SURE you hit the BIS button and NOT BES.
Offline  
Old 12-07-2007, 10:28 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: la canada flintridge
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thank you. however i have tried this 4 times. i have searched and searched for resolutions all over this board and others. do you think contacting rim is the next step?
Offline  
Old 12-07-2007, 10:48 AM   #9 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tlewsadder View Post
i dont follow you. i told you that ive tried everything that has been suggested in many different forums, including the above mentioned solution and nothing has worked. what solution are you referring to?

am i that dense?
Yet you did not say you tried the solution posted in the link, just that you had tried what you had found in many forums, etc. I don't think you are "that dense", I think you are frustrated, were vague (and less than appreciative). We were trying to help.

You can contact RIM, they charge for Tech Support direct, unless transferred by your carrier. They will have you do the thing, as what is posted in our FAQ is the RIM-suggested solution for disabling those annoying messages. I know, I wrote the FAQ from their KnowledgeBase article.

Good luck.

Last edited by JSanders : 12-07-2007 at 10:49 AM.
Offline  
Old 12-07-2007, 11:51 AM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: la canada flintridge
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i apologize for appearing to be less than appreciative. i am indeed very frustrated. i have tried everything mentioned in this thread, and all of the other threads that i have found here and elsewhere.

i dont want to pay for tech support. THIS SUCKS !!!!

cheers.
Offline  
Old 12-07-2007, 08:08 PM   #11 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

edit

Last edited by sgtcasey : 12-24-2007 at 05:29 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.