BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2007, 10:45 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Enterprise Activation - server cannot connect

Please Login to Remove!

OK have a couple of Blackberry Curves 8300s that needed wireless activation. One was located in the states using Verizon and the other in Canada using Rogers. Our BES server is in Canada. Followed steps:

1. wiped handheld
2. removed users from BES
3. added users to BES
4. changes PIM synch for mail features to false
5. sent EA activation password and email
6. both received email password
7. both activated wirelessly using enterprise activation option on BB
7. Canada site received ETD email with 5min / US site within 15min
8. ETC sat in Canada site inbox for approx 10min before actioned by BES network [message disappeared] - with 40min activation was complete
ETC sat in US site inbox - BB showed Activation message however after approx 40min displayed error message that server could not connect. Could this be as a result of poor reception? Or maybe some other cause between service providers?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Altair 5x multigas detector
$350.0
Altair 5x multigas detector pictureBrand New Msa Altair Wall Charger
$35.0
Brand New Msa Altair Wall Charger  pictureMsa Altair Xcell Combustible Sensor
$150.0
Msa Altair Xcell Combustible Sensor pictureMsa Altair 4x Wall Charger
$25.0
Msa Altair 4x Wall Charger pictureNew msa Altair single gas detector
$200.0
New msa Altair single gas detector  picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.