BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-10-2007, 07:23 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Silent 8300, has it died?

Please Login to Remove!

I noticed at the end of todays work that I had some missed calls but could not recall hearing any ringing or message tones. Thought it was just me. Later tonight I then noticed some message icons but again there had been sounds. I have since checked absolutely everything I can think of including taking the battery out while still on but still nothing. I cannot hear anything sounds at all including music on my media card, ring tones, etc but can when connected hear a person on the other end. The phone had been working and then simply appears to have cut off all sounds. The music even shows that it is playing but not a note is heard? Really frustrated plus the phone is only 3 weeks old having damaged my last 8300 which could not be repaired. Any help folks!!!
Offline  
Old 12-10-2007, 07:45 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Perhaps you hit a key or a menu to silence everything?
Offline  
Old 12-10-2007, 07:50 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Any help please

I checked everything and have restarted it several times. Took the sim out and tried takingt he battery out also while still powered up. These have made no difference at all. I'll have to take it back to the retailer tomorrow but was hoping it might be something simple that some smart person on here might be able to help with just in case there is a simple explanation as the retailer is quite a way from me. I'm really baffled and hope its not a dud at this early stage given this is my second in a month.
Offline  
Old 12-10-2007, 08:38 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jhaedin_brennyn's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: B'Ham, AL
Model: 8320
Carrier: t-mobile
Posts: 71
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried reinstalling your software?
__________________

The dymond Mama
Offline  
Old 12-10-2007, 10:40 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AirTel
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Have you tried increasing the volume?

Have you tried increasing the volume using the buttons at the right side? Maybe the volume has gone down to the minimum.
Offline  
Old 12-11-2007, 12:50 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

edit

Last edited by sgtcasey : 12-24-2007 at 05:21 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.