BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-10-2007, 08:49 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8320
Carrier: TMO
Posts: 132
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Bluetooth!?!

Please Login to Remove!

I cannot get my bluetooth to connect to ANYTHING. Not my Blackberry Headset, not my Moto S9, and not my Handsfree in the car!

It simply will not pair...when I put it in discoverable mode it shows up on other people's phones as the MAC ADDRESS....

I have an 8320 Titanium. I swapped this out from a Gold model which worked fine....this one doesnt work at all....

any ideas?
Offline  
Old 12-10-2007, 08:55 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ok with mine, apart from my current sound issue?

I use my phone connected to my Garmin sat nav nearly all day every day. As soon as I plug in my sat nav to the power socket the phone picks it up having already paired them from day one - it simply comes up on screen if I wish to accept the connection automatically. In addition I had previously used a Sony Ericsson hands free earpiece again with no problems. Try resetting the phone.
Offline  
Old 12-10-2007, 08:56 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8320
Carrier: TMO
Posts: 132
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Reset how?

I did 7 Battery Pulls over the last 3 days

What if i install the .184 OS?
Offline  
Old 12-10-2007, 10:28 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Couldn't hurt....Not sure why one would pair just fine but the other one won't.
Offline  
Old 12-12-2007, 03:55 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8320
Carrier: TMO
Posts: 132
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, I installed the .184 OS....so now not only do I not have bluetooth, but I don't have UMA either.

TMO is telling me there is a national outage...so I just called them and told them to send me a replacement phone....I will report back on this on Friday - let's keep the fingers crossed.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.