BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-12-2007, 01:30 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
rustypixel's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NJ
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 72
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default T-Mo 8320 - Help with browser

Please Login to Remove!

I've been trying to get to the Opera mini web site to DL this program and every time I try to do so from the included browser, I get the following message:
"A problem occurred while trying to render the page"
The color progress bar at the bottom of the screen completes its progress slowly then nothing happens. This happens no matter what sight I try to go to. Can anyone tell me what might be going on? I've done the battery pull and have resent the service books but nothing seems to help.

Thanks.
__________________
John G.

Out of my mind and out of control!
Offline  
Old 12-12-2007, 06:50 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8310
PIN: 242DD5B5
Carrier: AT&T
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8310: BlackBerry8310/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

In your generic browser go to options, browser configuration, and turn off java support. That fixed my problem.
Offline  
Old 12-12-2007, 10:03 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (8320 Curve: BlackBerry8320/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Let me know if that worked. I got another method to fix it. Let ne know either way via pin. pin:241af464
Offline  
Old 12-13-2007, 08:37 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
rustypixel's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NJ
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 72
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey. I think I solved the problem so I won't bother you with a message. But if it happens again I'll take you up on your offer. I also wanted to mention that the error message only started appearing when I installed Opera. I removed Opera yesterday and no longer got the message. Once I re-installed Opera the message came back.

Thanks again!


Quote:
Originally Posted by dankarlinski View Post
Wirelessly posted (8320 Curve: BlackBerry8320/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Let me know if that worked. I got another method to fix it. Let ne know either way via pin. pin:241af464
__________________
John G.

Out of my mind and out of control!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.