BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-14-2007, 02:36 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: uk vodafone
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I've lost the ability to send emails!

Please Login to Remove!

Hi

The curve has been working perfectly but i've lost the ability to send emails. It just tries and then gives me the red cross. Incoming emails are fine.

Any ideas guys?

Thanks in advance,

Rich
Offline  
Old 12-14-2007, 02:38 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
greggebhardt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FLorida
Model: 9000!
PIN: NOT!
Carrier: AT&T
Posts: 3,762
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you show you have a connection with the network?

Did you do anything just before this happened?

Have you done a battery pull!
Offline  
Old 12-14-2007, 02:47 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: uk vodafone
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes / no don't think so / yes
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.