BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-19-2007, 04:14 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: 24408F92
Carrier: Tmobile
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vibrate is not working BB curve

Please Login to Remove!

Hello i have a bb curve from TMObile my vibrate seems to be busted anybody know the policy on this? This is my second phoen due having dust under screen on my first BB they gave me one for free.. but it seems as if my vibrate does not work anymore for some odd reason.. BB Curve 8320..
Offline  
Old 12-19-2007, 04:43 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Knocka's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: NJ
Model: 9000
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 315
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Check under Profiles and make sure you have the Vibrate Profile set properly, both in and out of holster.
__________________
Knocka
*****************************
Ignorance never settles a question
*****************************
Offline  
Old 12-19-2007, 07:40 PM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If the above was not the issue try pulling the battery with the phone powered on. After it reboots give it a try. This has happened to me once.
Offline  
Old 12-19-2007, 11:48 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

I've noticed my vibrate getting very slow. If I go into profiles and just make it run while in the editing menu it will pick up speed and work better for a while. Not sure how long it's going to last.
Offline  
Old 12-20-2007, 04:54 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: 24408F92
Carrier: Tmobile
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ahh its ok i talk to tmo i did a hard reset on it and also put it in holster still no vibrate.. but they are gonna send me a new one for free of chrage =) gotta love the warrenty!
Offline  
Old 12-20-2007, 04:58 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How do you start a thread on here?
Offline  
Old 12-20-2007, 05:01 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How do you start a thread on here?
I dropped my Blackberry 7520 in water, managed to get it out almost immediately. It's just been vibrating like crazy since then.
Everything else works fine, but just can't get it to stop vibrating. Even tried a hard reset and a master reset a few minutes ago.

Please help...

Ps.

The drop in the water happened a few days ago, I've since done the hair dryer thing and also let it sit for a few days to dry.

----- Can't find a way to start a new thread-----
Offline  
Old 12-20-2007, 05:24 PM   #8 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Choose the forum you want to post in. At the top left is a button that says "New Thread."
Offline  
Old 09-21-2008, 11:36 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8320
OS: 4.5.0.110
PIN: N/A
Carrier: t-mo
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
I've noticed my vibrate getting very slow. If I go into profiles and just make it run while in the editing menu it will pick up speed and work better for a while. Not sure how long it's going to last.
john how do you make it run???
Offline  
Old 09-22-2008, 12:23 AM   #10 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

I used to be able to go into a profile and toggle the cursor between vibrate and vibrate + tone and get the vibe motor to run constantly. However, it never really fixed the vibe motor. I finally had the device replaced as the vibe motor went bad.
Offline  
Old 09-22-2008, 11:56 AM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8320
OS: 4.5.0.110
PIN: N/A
Carrier: t-mo
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

tks john that is helpful info
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.