BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-19-2007, 10:13 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BBAddict07's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 9800
PIN: Blue or Black?
Carrier: AT&T
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Tethering issue

Please Login to Remove!

Has anyone else recently ran into a problem of not being able to connect when trying to tether. I have been able in the past and it was working fine after I made the switch from XP to Vista. I was just curious to see if anyone was having a similiar problem. Thanks ahead!!!
__________________
BlackBerry 9800 V6.0.0.141 with BES / BIS
Offline  
Old 12-19-2007, 11:30 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Magnum's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Zimplifier.com
Model: 9000
PIN: Want my Debit Card?
Carrier: AT&T, Cingular, AT&T..?
Posts: 361
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope, I just copied my settings from my XP computer to my Vista computer and it worked fine.

Make sure you copy all the settings.
__________________
Magnum - Themes & More
9000 [Bold] v4.6.0.185 - Current
8300, 8700c, 7100g, 5810 - Laid to rest
Offline  
Old 12-19-2007, 01:02 PM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The only issue I have had is on occasion having to reset my phone to get Data access back.
Offline  
Old 12-20-2007, 10:39 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BBAddict07's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 9800
PIN: Blue or Black?
Carrier: AT&T
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I copied all my phone and modem options settings. It worked for about two or three weeks now it doesn't work.
__________________
BlackBerry 9800 V6.0.0.141 with BES / BIS
Offline  
Old 12-20-2007, 12:12 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
spdrcr5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Long Island, NY
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just configured mine and it worked just fine.

I noticed you're connecting through a BES. Check with your BES Admin to see if they are now blocking the IPModem have them check for the "Disable IPmodem" setting. It needs to be enabled in order for you to connect.
__________________
Larry

AT&T via BES
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

GGLABS F2R16-PROG PCB - Read/Write GGLABS F2R16 ROM emulator - TL866 Amiga
$9.95
GGLABS F2R16-PROG PCB - Read/Write GGLABS F2R16 ROM emulator - TL866 Amiga pictureMOS MPS 6520 Commodore Amiga Atari PIA 40-Pin PDIP Used
$10.0
MOS MPS 6520 Commodore Amiga Atari PIA 40-Pin PDIP Used  pictureLIA3420, This IC is found on Commodore Amiga board at U800, used
$11.0
LIA3420, This IC is found on Commodore Amiga board at U800, used  pictureNew lot of 2pcs ZIP-20 Sockets - 20-pin Zigzag inline package - Amiga 3000
$1.0
New lot of 2pcs ZIP-20 Sockets - 20-pin Zigzag inline package - Amiga 3000 pictureAMIGA 1000 WITH EXTERNAL FLOPPY DRIVE AND 1.1 DISKS ORIGINAL SYSTEM, WORKING
$550.0
AMIGA 1000 WITH EXTERNAL FLOPPY DRIVE AND 1.1 DISKS ORIGINAL SYSTEM, WORKING picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.