BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-21-2007, 06:16 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: sfr
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Sync problem using OUTLOOK 2007 on VISTA using 4.3 and BIS

Please Login to Remove!

HEllo,

I can't find any working solution in all the threads and searches I made on the Internet.

As for others my problem is:

I do not see Outlook as a choice to sync with when I configure the Intellisync DM.

I tried almost all of the solutions proposed on the Web. I am stuck*... What a pain.

About the DM, If I install 4.2.2 I got errors. With 4.3 no errors but no choice select outlook from Intellisync configuration.

I am using a BB 8310 Qwerty vodafone using a SFR account, Windows Vista, Office 2007, DM 4.3, BIS

I did so many install unsintall and configuration modifications that I am currently mixed up with all of these different fix.




Help!
Offline  
Old 12-21-2007, 07:41 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
wibbly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Model: 9700
Carrier: T-Mobile UK
Posts: 857
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That combo works here with Vista and Vista 64. Maybe uninstall DM, reinstall/repair Outlook, then reinstall DM?
Offline  
Old 12-21-2007, 05:54 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: sfr
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation dm shut down unexpectedly

Quote:
Originally Posted by wibbly View Post
That combo works here with Vista and Vista 64. Maybe uninstall DM, reinstall/repair Outlook, then reinstall DM?

Hi, thanks for your answer.

I did what you said. Even more. I remembers that I had couple ad-on for outlook like plaxo and linked-in, windows modile sync. so i removed all of them. I also had two pop3 accouts. I removed one. Uninstalled dm, uninstalled outlook. Reinstalled outlook, reinstalled dm 4.3.

registerd the atl.dll

Now, when windows boot up or tht i click on the icon to open it, the window open and shutdown right after. I reinstalled it without success. I feel like I am only missing a small detail.

Any idea?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.