BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-21-2007, 09:31 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New curve owner, a few quick questions..

Please Login to Remove!

So, I'm back using blackberrys(thank god), with my recent purchase of an 8320. The phone is the second coming, I'm sure of it, but I have a few tiny issues.

I'm on 4.2.2.171 and am currently experiencing:

A delay before the other person can here me, when I answer their call

And

When I hang up, and am clearly on pressing the end call key, speaker phone will sometimes kick on for about 1 second.

Anyone else experience these issues or know if a newer OS will fix them? I know that I had the delay issue when I had the pearl for a bit, but that an OS udpate fixed that.

Thanks!
Offline  
Old 12-21-2007, 09:35 AM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,798
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

The latest version of the handheld OS is 4.2.2.184 (Sticky at the top of the thread) and the latest version of the OS released by T-Mobile is 4.2.2.180 and available from their web site.

I don't have that problem - maybe a firmware upgrade will help?
Offline  
Old 12-21-2007, 09:43 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry View Post
The latest version of the handheld OS is 4.2.2.184 (Sticky at the top of the thread) and the latest version of the OS released by T-Mobile is 4.2.2.180 and available from their web site.

I don't have that problem - maybe a firmware upgrade will help?
I think I'll go with the TMO OS, to avoid any possible issues with .184.

Also, is it normal for the UMA logo to appear when connected to a wifi access point even if I'm not using hotspot@home?
Offline  
Old 12-21-2007, 09:46 AM   #4 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,798
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

Yep.
Offline  
Old 12-21-2007, 10:09 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also, anyone have any idea why I can't delete any preloaded bookmarks or change my homepage on the BB browser?
Offline  
Old 12-21-2007, 01:10 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

edit

Last edited by sgtcasey : 12-24-2007 at 04:56 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.