BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-30-2007, 07:15 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9000
OS: v4.6.0.16
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Phone goes straight to voicemail

Please Login to Remove!

My phone is going straight to voice mail without ringing. I know it's supposed to do that when I'm on the phone or when I don't have service, but it's happening for 3 out of 4 calls and I have 4 bars. I would think a phone setting is off, but it rings occasionally & there seems to be no pattern as to when it alerts me and when it doesn't.
Offline  
Old 12-30-2007, 07:19 AM   #2 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,755
Post Thanks: 19
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Try a battery pull with the BB powered on, other than that do you have the full EDGE service, I think that's what it is.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 12-30-2007, 07:33 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9000
OS: v4.6.0.16
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

As far as I know I have the full edge service. I bought everything AT&T said I should have have.
Offline  
Old 12-30-2007, 08:01 AM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
greggebhardt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FLorida
Model: 9000!
PIN: NOT!
Carrier: AT&T
Posts: 3,762
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Anatevka88 View Post
As far as I know I have the full edge service. I bought everything AT&T said I should have have.
Does it say EDGE or edge on the top right of your screen. It should not matter as you should get your calls with either!.

If a battery call did did not fix it then return the device for another.
Offline  
Old 12-30-2007, 08:18 AM   #5 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Soinds like a service issue. Contact ATT may be a setting in there servers that is not right on your acct.

See this evey so often
__________________
ZED 10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.