BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-09-2008, 02:58 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry E-mails and pictures

Please Login to Remove!

When I send a normal E-mail, things work fine, but when I try to add a picture, it sends ok, then comes back with a 'transaction error - bad format' message.

What gives?
Offline  
Old 02-09-2008, 03:55 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by KParker150 View Post
When I send a normal E-mail, things work fine, but when I try to add a picture, it sends ok, then comes back with a 'transaction error - bad format' message.

What gives?
More detail here will help us to help you.

What file type are you trying to send? How large is the file? Is this a file you loaded onto your device or a picture you took with the camera? Have you tried sending the email to a different person? Are you on a BES?

If this is an error you are getting back in an email then whoever you are trying to send to could have something set up to reject attachments or something like that.

Dave
Offline  
Old 02-09-2008, 03:59 PM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 258 Times in 185 Posts
Default

Size of the attachment is not likely the issue unless you are leaving your signal area while sending a large file. i have sent up to 3.8mb of files from my BB, but I was stationary and was not mobile at the time.
Offline  
Old 05-01-2008, 10:55 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Telus (BC)
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same problems. I can send e-mail's fine, but if I try and send an e-mail with a photo that I have taken with the camera, it doesn't work. Comes back 'transaction error - bad format'. I am using Desktop redirector, my server uses MS Exchange. I am on Telus. I have tried multiple e-mails to multiple people, and any time there is a photo in it, it doesn't work.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

23 VTG Commodore MISC Soft Floppy Disk MIXED DATA LOT Wimbledon Basketball
$9.99
23 VTG Commodore MISC Soft Floppy Disk MIXED DATA LOT Wimbledon Basketball pictureOriginal Power Cord Commodore C64 902503-06
$55.42
Original Power Cord Commodore C64 902503-06 pictureWINDSOR Commodore CMD Carpet Extractor Cleaning Machine 0541 Hours WORKING
$324.99
WINDSOR Commodore CMD Carpet Extractor Cleaning Machine 0541 Hours WORKING picture1983 Illustrated Computer Dictionary - Commodore Vic-20 - rare
$4.99
1983 Illustrated Computer Dictionary - Commodore Vic-20 - rare pictureReconditioned Windsor Commodore 20 Carpet Extractor
$3025.0
Reconditioned Windsor Commodore 20 Carpet Extractor picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.