BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-11-2008, 10:21 PM   #1 (permalink)
New Member
 
imcdona's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Tacoma, WA
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BOLD applications

Please Login to Remove!

When I go to settings---> advanced----> applications

Why is it that some application names are shown in BOLD?
__________________
Isaac
Offline  
Old 02-11-2008, 10:24 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

I never get any in bold. Odd.
Offline  
Old 02-11-2008, 10:26 PM   #3 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default

Me either.....but I use a bold font.
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 02-11-2008, 10:28 PM   #4 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i dont get them either. what applications do you have in bold? maybe this has something to do with the application permission settings (as they will show up bold when you change from the default)
Offline  
Old 02-11-2008, 10:30 PM   #5 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,753
Post Thanks: 18
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

I just notice in Mine Beyond 411 is in bold print. I have never had a problem though.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 02-11-2008, 10:30 PM   #6 (permalink)
New Member
 
imcdona's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Tacoma, WA
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nav4All, WorldMate Live and BerryTunes
__________________
Isaac
Offline  
Old 02-11-2008, 10:32 PM   #7 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

have you edited the permissions at all? also, what other third party applications do you have installed?
Offline  
Old 02-11-2008, 10:33 PM   #8 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,753
Post Thanks: 18
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Mine are just third party apps.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 02-11-2008, 10:34 PM   #9 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

that is what i am guessing, is that the third party apps are in bold
Offline  
Old 02-11-2008, 10:34 PM   #10 (permalink)
New Member
 
imcdona's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Tacoma, WA
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't remember if I edited them or not. I have always had some applications in bold. It's not currently running applications either. It has always bothered me, why would they be BOLD??!?!?
__________________
Isaac
Offline  
Old 02-11-2008, 10:35 PM   #11 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,753
Post Thanks: 18
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Yup I just put a third party theme on and it was bold.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 02-11-2008, 10:37 PM   #12 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

I have like 25 third party apps, and none of them are bold in Applications.
Offline  
Old 02-11-2008, 10:46 PM   #13 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,753
Post Thanks: 18
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

I'm going nuts, Smartview and Softrest are not in bold just Beyond 411... I don't know why.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 02-11-2008, 11:01 PM   #14 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 164
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

pretty sure bolded apps are ones that are set to full "allow" for permissions. or, just a coincidence on my device
__________________
AT&T | Unlocked 8300 | 4.5.0.55
Offline  
Old 02-11-2008, 11:46 PM   #15 (permalink)
CrackBerry Addict
 
theBorg's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Silicon Valley
Model: 83/81
PIN: TO
Carrier: AT&T 8310, 8100, 7100
Posts: 614
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh, I had been assuming that my Google apps in bold had updates available.
__________________
--------------
8300 Curve: viigo, gmail, google maps, way too many emails/day
Offline  
Old 02-12-2008, 09:51 AM   #16 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,071
Post Thanks: 139
Thanked 140 Times in 121 Posts
Default

Select the application and select edit permissions, Under connections, the option is showing Custom, in bolded letters. I changed that to default, and that cleared the bolded application for me.
Offline  
Old 02-12-2008, 10:04 AM   #17 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

so it was something having to do with permissions. did you modify those permissions any, besides setting "allow" when it starts up? usually there is an allow this instance or an allow all, did you select both when prompted?
Offline  
Old 02-12-2008, 10:07 AM   #18 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,071
Post Thanks: 139
Thanked 140 Times in 121 Posts
Default

I have notify link on my device to receive email from another domain and keep them in separate inboxes. This was the only application that was bolded on my device. I did not mess with the permission until just now.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.