BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-14-2008, 05:32 PM   #1 (permalink)
New Member
 
joeverzosa's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email setup problem

Please Login to Remove!

I have a two email accounts setup on my 8310...I first one I setup is my comcast account and the second one is my yahoo account...I'm getting emails on my comcast account however my yahoo account none of the email are coming through..I've tried sending emails out from the yahoo account and they were successful just the incoming emails are not coming in...I will appreciate any help...Thanks...
Offline  
Old 02-14-2008, 05:37 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,921
Post Thanks: 19
Thanked 521 Times in 506 Posts
Default

It's always worth trying a hard reset (pull battery for 30 or more seconds). Don't know if that will be the cure or not. If it isn't, then try deleting the yahoo account in BIS and setting it up again.

EDIT: If you were setting up your yahoo email about the time you posted your message, the problem may not be you. I realized I wasn't getting yahoo email and it lasted for about 2-1/2 hours. Just now started again.
__________________
- Ira

Last edited by aiharkness : 02-14-2008 at 08:02 PM.
Offline  
Old 02-14-2008, 09:55 PM   #3 (permalink)
New Member
 
joeverzosa's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by aiharkness View Post
It's always worth trying a hard reset (pull battery for 30 or more seconds). Don't know if that will be the cure or not. If it isn't, then try deleting the yahoo account in BIS and setting it up again.

EDIT: If you were setting up your yahoo email about the time you posted your message, the problem may not be you. I realized I wasn't getting yahoo email and it lasted for about 2-1/2 hours. Just now started again.
I first tried the hard reset, it didn't work...then I deleted the account and reset it, now its working...Thanks I appreciate your help... Joe.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Boston Scientific US3 Ultrasonic Transducer Handpiece 0013
$499.0
Boston Scientific US3 Ultrasonic Transducer Handpiece 0013 picturePhilips 21253A C3540 Transducer
$1900.0
Philips 21253A C3540 Transducer pictureNEW / ATLAS COPCO 1089-9579-02 BS06A13 0-17BAR DC/8V+_0.01V PRESSURE TRANSDUCER
$499.99
NEW / ATLAS COPCO 1089-9579-02 BS06A13 0-17BAR DC/8V+_0.01V PRESSURE TRANSDUCER  picturePhilips 21311A S3 Transducer
$1100.0
Philips 21311A S3 Transducer pictureSiemens Acuson Antares VFX13-5 Multi-D Ultrasound Transducer Probe 04838863
$1875.0
Siemens Acuson Antares VFX13-5 Multi-D Ultrasound Transducer Probe 04838863 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.