BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-30-2008, 10:42 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
sbs8331's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8300
OS: v4.5.0.52
PIN: 24237817
Carrier: AT&T
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Address Book Restore Problem

Please Login to Remove!

I just re-installed os 4.2.2.166 from 4.5.0.18 on my AT&T 8300. The re-installation wiped out my address book. When I try to restore it via the Desktop Manager from one of my backup files, the address book is not one of the options that appears for restoration. Clicking the "Advanced" button shows the databases on both the desktop and the device. The desktop "Address Book - All" is grayed out, though it shows the number of entries I had (65 in my case). The note at the bottom of the window indicates that "Databases that are unavailable in the list have been configured for wireless synchronization or wireless backup and are read-only. You cannot restore or clear them." I'm not on BES and don't have a wireless backup or restore option.

Is there a way to recover this address book? Any help would be appreciated. Thanks!
Offline  
Old 05-30-2008, 12:38 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
sbs8331's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8300
OS: v4.5.0.52
PIN: 24237817
Carrier: AT&T
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, the urgency of my problem has been greatly reduced. My company had upgraded my laptop to Office 2007, and I had a separate secondary profile and folders for my Earthlink account to which I had synched my address book to its contacts. I finally found where that secondary contacts folder was and was able to synch it to my Blackberry, so I've recovered my addresses. I'm still curious to know why I couldn't do so via the "restore" function, though.
Offline  
Old 07-11-2008, 10:43 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 167
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i'm having the same problem with a friend's device. can someone please help ASAP?? thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.