BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-10-2008, 05:49 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: ohio
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: alltel
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8330 charging

Please Login to Remove!

my new BB curve less than 1 month wont charge on any of my chargers. car wall or usb. it just started last nite.. is this a software prob or is the phone bad
Offline  
Old 06-10-2008, 05:52 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: May 2008
Location: 98003
Model: 9700
OS: 5.0.0.330
PIN: CERS!
Carrier: T-Mobile, Verizon
Posts: 477
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

do a hard reset and see if that fixes anything. if it doesnt, it sounds like the USB port came undone.

this is of course assuming you checked the circuit breaker for the outlet you're using.
__________________
my av was not safe for preschoolers.
Offline  
Old 06-10-2008, 07:20 AM   #3 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (my new touch button BB)

Look at the usb port

How many metal tips do you see?
__________________
ZED 10
Offline  
Old 06-10-2008, 07:37 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: ohio
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: alltel
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ther is 5. however a soft reset appears to have fixed it.. seems strange phone is less than a month old
Offline  
Old 06-10-2008, 08:22 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: 24408F92
Carrier: Tmobile
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im glad a soft reset fixed your problems. i just hope you backed up your information
Offline  
Old 06-10-2008, 08:26 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: May 2008
Location: 98003
Model: 9700
OS: 5.0.0.330
PIN: CERS!
Carrier: T-Mobile, Verizon
Posts: 477
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by john45acp View Post
ther is 5. however a soft reset appears to have fixed it.. seems strange phone is less than a month old
if you've been installing and/or uninstalling a bunch of programs here and there, or making a lot changes to the settings, which is common for new users getting their new berry up and running, you can easily bork the OS if you dont perform a reset once in a while.

a reset is the only way to reliably activate certain changes to the settings as it may have to alter some things that are currently active. preventing "on the fly" changes to active applets increases OS stability.
__________________
my av was not safe for preschoolers.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.