BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-21-2008, 09:52 PM   #201 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Please Login to Remove!

My GPS works nicely.

Go to Options > Advanced > GPS > Menu > Refresh. Let the satellites refresh. Be outside in an open area with no tall buildings around. Give it up to 10 minutes, and you should get a nice fresh satellite reading.

Now, go try ATT Nav or Yahoo Go.
Offline  
Old 06-21-2008, 10:27 PM   #202 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
rdinterman's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Maryland
Model: 8330
OS: 4.5.0.170
PIN: 31eb2082
Carrier: Verizon
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

GPS works great, even faster (ATT Nav) with this software update.
__________________
Ray
Offline  
Old 06-22-2008, 02:26 PM   #203 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
matchkin's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7100T
Carrier: t-mobile
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi returned to the land of blackberry after a 3 year absence. Thought I'd try this OS out.

It seemed to go well. I got the java error when launching telenav - this was fixed by ensuring the doc2go was checked when doing the upgrade.

One thing I do have is HTML emails, picutes and all, having browsed this forum I was surprised as I thought this wasn't yet possible.

Is T-Mobile UK ahead of the game for once!!!

Cheers
Offline  
Old 06-22-2008, 04:24 PM   #204 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: 9000
OS: 4.6.0.266
PIN: 249fc76f
Carrier: ATT
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by pegb856 View Post
With the chance of sounding ignorant, and please forgive me if I am wrong, but is it possible that you meant "John Clark"?
Sorry dude, my intentions were to put "John Clark". I made the correction for you.
Offline  
Old 06-23-2008, 04:52 AM   #205 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
OS: 5.x.x.x
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 394
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by matchkin View Post
Hi returned to the land of blackberry after a 3 year absence. Thought I'd try this OS out.

It seemed to go well. I got the java error when launching telenav - this was fixed by ensuring the doc2go was checked when doing the upgrade.

One thing I do have is HTML emails, picutes and all, having browsed this forum I was surprised as I thought this wasn't yet possible.

Is T-Mobile UK ahead of the game for once!!!

Cheers
Yes, it's possible. RIM isn't upgrading the NA servers until June 27th and then it is up to the carriers here to release v4.5 and upgrade their own servers.
Offline  
Old 06-23-2008, 07:07 AM   #206 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Location: Ireland
Model: 9700
OS: 5.0.0.321
Carrier: O2 Ireland
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

On my 2nd day with it now
No real issues except the browser bug where I can not click on some buttons or type in text to some password boxes. (Fixed with option from previous posts)

The main thing I am having trouble with now is Youtube

Its no big deal, but I cant understand why its not working when obviously others seem to be able to use it without problems?

At first I thought it was due to me being on GPRS and not EDGE, but have tried it in strong EDGE coverage also and still nothing
I click a video to play, Media Player opens up and says Loading.. in green in top right corner. Then I can see the send and receive arrows in top corner and after about 10-15 seconds, I get a red message in top right saying Error Playing and a popup box that says "An error has occurred attempting to play media"

Any ideas on this one??

Last edited by thefonedoc : 06-23-2008 at 07:10 AM.
Offline  
Old 06-23-2008, 07:55 AM   #207 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Are you going to m.youtube.com?
Offline  
Old 06-23-2008, 07:57 AM   #208 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Location: Ireland
Model: 9700
OS: 5.0.0.321
Carrier: O2 Ireland
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Blackberry 8300 Curve)

Hi. Thanks for the prompt reply. Yes, I am going to m.youtube.com. In fact when I typed in youtube.com the browser automatically routes me to the mobile site
Offline  
Old 06-23-2008, 08:06 AM   #209 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Browser > Options > General Properties > Internet browser?

At Browser > Options > Browser Configuration, I have all boxes checked, and set to Internet Browser there.
Offline  
Old 06-23-2008, 08:26 AM   #210 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Stockholm
Model: 9700
Carrier: Telenor
Posts: 91
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Has anyone put in a 6gb or 8gb microSDHC card in their 8310 with v4.05.52 yet? I just ordered one from the Amazon Marketplace for about $43 after shipping and am looking forward to using it.
Offline  
Old 06-23-2008, 09:15 AM   #211 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Location: Ireland
Model: 9700
OS: 5.0.0.321
Carrier: O2 Ireland
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Browser > Options > General Properties > Internet browser?

At Browser > Options > Browser Configuration, I have all boxes checked, and set to Internet Browser there.
Just ticked them all and saved. Gonna try it again now
By the way, is your browser set as Blackberry under emulation mode?
Offline  
Old 06-23-2008, 11:33 AM   #212 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
rdinterman's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Maryland
Model: 8330
OS: 4.5.0.170
PIN: 31eb2082
Carrier: Verizon
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

8 gb card works like a charm!
__________________
Ray
Offline  
Old 06-23-2008, 11:40 AM   #213 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by thefonedoc View Post
Just ticked them all and saved. Gonna try it again now
By the way, is your browser set as Blackberry under emulation mode?
Yes, it is set as BlackBerry, under Emulation mode.
Offline  
Old 06-23-2008, 12:22 PM   #214 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Location: Ireland
Model: 9700
OS: 5.0.0.321
Carrier: O2 Ireland
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Blackberry 8300 Curve)

Well I tried that and left as Blackberry in emulation and my error disappeared but it still won't play!!! It just sits there like its downloading for a while and then eventually the send/receive arrows stop and that's it. :(
Offline  
Old 06-23-2008, 12:39 PM   #215 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Well, I just tested it again. Youtube has worked fine for me with several of the past OS 4.5 beta releases, now it is not.

Same errors here now. I don't know.
Offline  
Old 06-23-2008, 12:41 PM   #216 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Location: Ireland
Model: 9700
OS: 5.0.0.321
Carrier: O2 Ireland
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh! Hmmm. Is it appropriate at this point for me to say I'm delighted it's not working for you either!!! LOL
Offline  
Old 06-23-2008, 12:43 PM   #217 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

You jinxed me!
Offline  
Old 06-23-2008, 01:12 PM   #218 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Location: NJ
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think dim light option seems not workin for me......I tried turnin off but it still dims. Anyone else is havin same problem n any solution for it??!!!
__________________
nOtHinG iS ilLegAl uNtIlL yOU gET cAuGhT!!!
Offline  
Old 06-23-2008, 01:13 PM   #219 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Location: NJ
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also google talk keep kickin me out....everytim i have to re-sign in...
__________________
nOtHinG iS ilLegAl uNtIlL yOU gET cAuGhT!!!
Offline  
Old 06-23-2008, 03:25 PM   #220 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2008
Location: Georgia
Model: 9800
OS: 6.0.0.450
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 95
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Internal GPS removed????

I went through the BlackBerry.alx file and the LBS.alx files according to the instructions to free up memory. Then I started DM and began to update the OS. When I checked the applications to be removed I saw that "internal GPS" was listed. There was no box to check for GPS. Maybe it is somewhere in one of the .alx files???

That made me chicken out of going ahead with it so I stopped until I am sure.

Will my Google Maps work after the upgrade when it gave me the above message? The .cod file for the gps is present in the java directory so I do not know what else to do. Have I missed something?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.