BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-16-2008, 08:45 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Flashing White Screen with Red LED--Help Needed

Please Login to Remove!

Hello, I am new to this forum and well, I need some help/advice. I was at work, left my phone in my bag and after leaving I checked my phone but it hasn't been working. The battery was completely full and I have not had any problems before.

The screen flashes with an hourglass and a white background. The hourglass quickly fades and the screen goes completely blank, followed by about a 4 second red LED flash. I've taken the battery out and tried turning it on with only the charger and computer port (battery removed) but all i get is "No Battery" sign on the screen. My computer will not read the phone since it just comes on, then dies. I have taken out the sim card, but the problem remains when the battery is in the phone. Oddly, the battery was working completely fine.

Any help would be much appreciated. Thanks.
Offline  
Old 06-16-2008, 09:03 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Welcome to BBF!

Follow the instructions here:

What to do next if Jl Cmder will not connect and wipe - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 06-16-2008, 09:44 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Your directions have worked, up until a password...and I am positive that I do not have a password!! What can I do? It has asked me for a password that I do not have!
Offline  
Old 06-16-2008, 09:59 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Now I have 4 flashes of the red LED (2 flashes, quick pause, then 2 more) and the phone does not respond.
Offline  
Old 06-17-2008, 11:17 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: California
Model: 8330
PIN: 31382770
Carrier: boost mobile
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've seen this behavior before on a few BB's, the fix for me has always been to do a fresh install of the BB software (not the desktop software). I've also noticed that in this state, it won't show in the BB Desktop, but when plugged in XP made the sound that something was plugged in.

Good Luck, hope you get it resolved!

Jim
__________________
PIN: 31382770
(feel free to add me)
Offline  
Old 06-19-2008, 10:12 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the help Mr. Clark and NessenJ. I was unable to do anything since the phone was pretty jacked up, but ATT sent me a new 8310 since it was under warranty. This phone seems slower for some reason... Anyways, thanks again for the help--this forum is great.
Offline  
Old 06-27-2008, 12:45 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Another question: I received a replacement 8310 (refurbished/possibly new) from ATT. It runs considerably slower than my previous 8310. There is nothing on my phone--it is still on the factory settings--is there anything I can do to fix this issue? Any help would be appreciated. Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.