BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-18-2008, 01:46 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: fido
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8300 help

Please Login to Remove!

i just recently bought a used blackberry 8300 on the at&t network, and i want to get it unlocked, when i went to check if it already is and typed in mepd in the sim card menu it all says disabled, and everything checks out and it looks like an unlocked phone, and when i put in my fido sim card it connects to the fido network but i can't make calls and it says only emergency calls can be dialed, and if i go to text message it says network not set up, anybody have any ideas, thanks for the help
Offline  
Old 06-18-2008, 02:11 PM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (positive thoughts!!!)

Sounds like maybe a security policy on it.

Go to options>security options>general settings
Scroll to bottom does it say anything
__________________
ZED 10
Offline  
Old 06-18-2008, 02:20 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: fido
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

under services it says no services, and in IT policy it says default and last updated jun 4 2008
Offline  
Old 06-18-2008, 02:26 PM   #4 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes you have an IT policy in place.
Buying a BlackBerry off eBay - BlackBerryFAQ
Remove IT Policy
Offline  
Old 06-18-2008, 02:51 PM   #5 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (positive thoughts!!!)

Follow those steps to the letter you should be okay

Have used that procedure several times
__________________
ZED 10
Offline  
Old 06-18-2008, 04:39 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: fido
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks a lot for the help guys it worked perfectly
Offline  
Old 06-18-2008, 04:42 PM   #7 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Glad we could be of assitance

I would recommend going back and deleting the pth you put in to replace policy

otherwise when you go to load ew OS it will place the policy back onto the device
__________________
ZED 10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.