BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-19-2008, 08:15 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted (BlackBerry8320/4.5.0.42 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Hello guys, I'm having calls via my home wireless router. When ever I try to make a call, it gives me a 'Call Failed' message. I'm not able to receive calls either. I get 2 rings and b4 I can pick up, it gets cut. Folks that are calling me say that they get weared rings and it doesn't even go to my VM.

I tried everything. Called the Tmo and have them re-assign my device on their network. Rebooted my router, but still the same problem. When the problem started, I was on 4.5 beta, so I went back to the official OS. But I have the same problem.

Anyone else experiencing this?
Offline  
Old 06-19-2008, 08:20 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JLeny's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8320
OS: 4.5.0.69
PIN: 24751c48
Carrier: T Mobile
Posts: 105
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is the Wi Fi preferred selected in the Mobile Network Options menu?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.