BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-27-2008, 05:09 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9630
PIN: 30B3E491
Carrier: Verizon
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OS problems

Please Login to Remove!

I tried to install the newest OS from another company, because mine didn't have it yet. I followed the directions to do it. I some how must have deleted more than I should have. I now have no internet service. There is no browser icon anymore and if I follow a link I get an error message that I have no service books installed.

I tried to do a restore from several different dates. I can not restore the proper data. I tried to reinstall the OS from my company, but it older so it won't go. I tried both versions from the tutorial to do a wipe, but I can't get either to work. I can not get the commander file to load on the laptop properly and I couldn't get the DOS prompt to accept a single command from the instructions.

I am out of ideas and don't know what to do.

Any suggestions would be great!

Thank you.

Jason
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.