BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-12-2008, 12:08 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default email and alerts not working except on UMA

Please Login to Remove!

Starting yesterday evening my TMO curve has stopped receiving emails and message alerts unless I am on my home wireless network. Phone still functions fine just no alerts when I am on EDGE. Anyone have any ideas?
Offline  
Old 07-12-2008, 12:57 AM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8120 4.5.037)

Do a battery pull. This is also caused by a bad SIM card.
Offline  
Old 07-12-2008, 01:02 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

lthanks tried the battery pull already maybe I'll try and reseat the sim card.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.