BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-13-2008, 09:58 AM   #1 (permalink)
fbf
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default cap+thumb wheel stop working?

Please Login to Remove!

for some reasons, the cap+thumb wheel combo doesn't work for me any more. I can't select multiple messages. I just upgraded to .37
Anybody can help?
Thanks.
Offline  
Old 07-13-2008, 10:02 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 8900
Carrier: Tmobile
Posts: 64
Post Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe one of the buttons isn't functioning properly. I use an airduster to clean them periodically.
Offline  
Old 07-13-2008, 10:04 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 8900
Carrier: Tmobile
Posts: 64
Post Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sorry, didn't understand your question the first time

Try rebooting? I'm not quite sure....
Offline  
Old 07-13-2008, 10:06 AM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

maybe a software issue it did that on several builds
Offline  
Old 07-13-2008, 10:24 AM   #5 (permalink)
fbf
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just tried it again. It seems like it is not Highlighting the all selected messages.
Offline  
Old 07-13-2008, 10:29 AM   #6 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,876
Post Thanks: 3
Thanked 75 Times in 56 Posts
Default

The first release of the CDMA 4.5 OS also had this issue - it's not your device.

I believe it did get fixed in a subsequent OS.
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 07-13-2008, 10:46 AM   #7 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by juwaack68 View Post
The first release of the CDMA 4.5 OS also had this issue - it's not your device.

I believe it did get fixed in a subsequent OS.
yes it did get fixed
Offline  
Old 07-13-2008, 10:57 AM   #8 (permalink)
fbf
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using .37 and isn't that the latest OS? weird
Offline  
Old 07-13-2008, 10:58 AM   #9 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it maybe for yours but not others
Offline  
Old 07-13-2008, 10:59 AM   #10 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,876
Post Thanks: 3
Thanked 75 Times in 56 Posts
Default

It very well could be the latest (I don't keep up with GSM releases, only CDMA).

I was just saying CDMA had the same issue, and it was resolved
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.