BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-04-2008, 10:24 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
gmpblack's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Berkshire MA
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
PIN: Cushion (ouch)
Carrier: at+t
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Lost my HTML Email

Please Login to Remove!

Ok, not sure why but when I went to 4.5.0.69 I lost my html email... I did re-register the handheld and re-sent service books...what did I miss??
__________________
BB 9000 4.0.6.282
Htc Excalibur WinMo 6.1
Offline  
Old 08-04-2008, 10:32 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
stevew's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Montreal
Model: Z10
OS: Latest...
Carrier: Koodo Mobile
Posts: 1,354
Post Thanks: 1
Thanked 52 Times in 48 Posts
Default

Curve's don't have HTML e-mail...how did you get it on yours?
__________________
Steve (Besadmin)

Previously owned:
At least 17+ different BB's since 1999 -- too many to list...
Offline  
Old 08-04-2008, 10:33 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by stevew View Post
Curve's don't have HTML e-mail...how did you get it on yours?
Version 4.5 does. It's working on mine.

Dave
Offline  
Old 08-04-2008, 10:34 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
gmpblack's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Berkshire MA
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
PIN: Cushion (ouch)
Carrier: at+t
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

um...cause i'm running 4.5.0.69 os...and att has upgraded there BIS to 2.5
__________________
BB 9000 4.0.6.282
Htc Excalibur WinMo 6.1
Offline  
Old 08-05-2008, 08:43 AM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
junior1790's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Connecticut
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 856
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by stevew View Post
Curve's don't have HTML e-mail...how did you get it on yours?
They do with OS 4.5!
__________________
If you can't spot the sucker in the first five minutes, you are the sucker!!
Offline  
Old 08-05-2008, 09:07 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
lamonicaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 116
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gmpblack View Post
Ok, not sure why but when I went to 4.5.0.69 I lost my html email... I did re-register the handheld and re-sent service books...what did I miss??
Just to be sure, you did mark yes when you go to Messages > Options > Email Settings?
Attached Thumbnails
Lost my HTML Email-html.jpg  
Offline  
Old 08-05-2008, 10:56 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
drjpreston's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Southern California
Model: 8310
OS: 4.5.0.55
PIN: N/A
Carrier: Att
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have 4.5.0.55 (platform 2.7.0.68). I do not have the two lines under email settings that give me the option of enabling HTML or downloading images automatically. Do I need a different 4.5?
__________________
Dr. J
Offline  
Old 08-05-2008, 11:00 AM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Calvin413's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, PA
Model: 9780
OS: 6.0.0.570
Carrier: T-Mobile
Posts: 85
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same issue here. Still searching for a solution.
__________________
even a wise man can learn from a fool... thanks for showing up!
Offline  
Old 08-05-2008, 11:18 AM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
drjpreston's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Southern California
Model: 8310
OS: 4.5.0.55
PIN: N/A
Carrier: Att
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey-- Calvin,
I like your Avatar. Wise men think alike. Apparently we have problems alike as well.
__________________
Dr. J
Offline  
Old 08-05-2008, 11:56 AM   #10 (permalink)
CrackBerry Addict
 
junior1790's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Connecticut
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 856
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm running 4.5.0.66 and have no option either but do get html emails, i'm on a bes but have pop emails (gmail, hotmail, yahoo) on my berry as well. when i get an email to one of those accounts it receives the email in html format and all i have to do is click options>get images and there they are.. strange but works fine..
__________________
If you can't spot the sucker in the first five minutes, you are the sucker!!
Offline  
Old 08-05-2008, 12:48 PM   #11 (permalink)
New Member
 
eezyed's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NJ
Model: 9000
OS: 5.0.411
PIN: 20E24073
Carrier: ATT
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks to you, Junior 1790, I now can get my html by clicking " show images".
But why do I have to go through all that when it was automatic before I upgraded to 4.5?
Offline  
Old 08-05-2008, 02:12 PM   #12 (permalink)
CrackBerry Addict
 
junior1790's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Connecticut
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 856
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I agree. You were getting HTML emails prior to upgrading to OS 4.5?
__________________
If you can't spot the sucker in the first five minutes, you are the sucker!!
Offline  
Old 08-06-2008, 09:09 PM   #13 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
gmpblack's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Berkshire MA
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
PIN: Cushion (ouch)
Carrier: at+t
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mr Clark would you have any insite as to what is going on?
Edit: ok out of frustration I down-graded back to .52 and my email is back to html again...any ideas why I cant use .69 anyone??
__________________
BB 9000 4.0.6.282
Htc Excalibur WinMo 6.1

Last edited by gmpblack : 08-08-2008 at 08:31 PM.
Offline  
Old 08-08-2008, 08:32 PM   #14 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
gmpblack's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Berkshire MA
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
PIN: Cushion (ouch)
Carrier: at+t
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Edit: ok out of frustration I down-graded back to .52 and my email is back to html again...any ideas why I cant use .69 anyone??[/quote]

[quote=gmpblack;1049379]Mr Clark would you have any insite as to what is going on?
__________________
BB 9000 4.0.6.282
Htc Excalibur WinMo 6.1
Offline  
Old 08-10-2008, 07:45 PM   #15 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: St. Louis, MO
Model: 8320
OS: 4.5.0.52
Carrier: T-Mobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've got an 8320 with T-Mobile and don't have the HTML or Download Images options, I'm guessing because T-Mobile hasnt upgraded? I'm running 4.5.0.52. Ideas?
Offline  
Old 08-10-2008, 07:51 PM   #16 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CyberStorm View Post
I've got an 8320 with T-Mobile and don't have the HTML or Download Images options, I'm guessing because T-Mobile hasnt upgraded? I'm running 4.5.0.52. Ideas?
I am using an 8320 running 4.5.0.52 with T-Mobile and my HTML email is working fine.

Have you enabled HTML email?

Go to Messages, press the Menu key and select Options. Scroll to and select Email Settings. Select the email account you want to have HTML enabled for under Message Services and then change Enable HTML Email as desired.

Dave
Offline  
Old 08-10-2008, 08:20 PM   #17 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: St. Louis, MO
Model: 8320
OS: 4.5.0.52
Carrier: T-Mobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm, it wasn't there, I logged into the BIS at t-mobile.com, rebooted and it showed up. It wasn't there before, idk. That works....although I have no idea how. lol
Offline  
Old 08-10-2008, 09:35 PM   #18 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Location: Vashon, WA
Model: 9900
OS: 7.0.0.503
Carrier: AT&T
Posts: 91
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

After every upgrade, resend your service books. I've found that the option disappears after each upgrade.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.