BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-14-2008, 05:22 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
maliks's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Houston,Tx
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HTML Email Issue With OS 4.5 Curve 8320

Please Login to Remove!

I have 8320 T-mobile with OS 4.5 when I get email links and image not able to viewable
Any one help me out why its not working properly ?
__________________
Powerd BY Pakistan
Offline  
Old 08-14-2008, 05:24 PM   #2 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you on a BES? Is it from your company email, or personal email??
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 08-14-2008, 05:25 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
CO_BBTechie's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Denver
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 2,044
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you on a corporate server? If so that server needs to be at 4.1.6 for HTML email.

If on BIS, have you enabled your HTML email? messages>options>email settings>enable HTML email (several options there)
Offline  
Old 08-14-2008, 05:26 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
maliks's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Houston,Tx
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No I'm not on my company BES I'm using BIS with my own emails
__________________
Powerd BY Pakistan
Offline  
Old 08-14-2008, 05:36 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
maliks's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Houston,Tx
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Everything enable but when I got emails always unable to view image :(
Any other tip?
__________________
Powerd BY Pakistan
Offline  
Old 08-18-2008, 04:38 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm on 4.5 and also not able to see any HTML emails.

I am on BIS, and receive email from one Gmail account and 2 Gmail/domain-hosted accounts. Neither displays HTML emails.

Should I be seeing HTML-formatted emails? I definitely see them fine within my computer's browser. Thanks.
Offline  
Old 08-18-2008, 04:40 PM   #7 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Yes, you should get html with Google. Try this sticky:

How to enable HTML email on your BlackBerry
Offline  
Old 08-18-2008, 04:50 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

gaff! Sorry, I don't know how I missed that sticky!

The settings are enabled, just need to wait for an email to come in so I can check...

It doesn't work for messages already received, right?

Thanks JC.
Offline  
Old 08-18-2008, 04:51 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Middleburg, FL
Model: 8530
OS: 5.0.0.654
PIN: 3269FA8A
Carrier: Boost Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry Curve 8320)

I have a BlackBerry® 8320 smartphone (EDGE, Wi-Fi v4.5.0.42 (Platform 2.7.0.60) on T-Mobile US. I can receive HTML emails but we are not yet able to compose them. To get them started after I upgraded to v4.5 I had to delete all my service books except "Provisioning" and have T-Mobile push the new books to the BlackBerry. There were several new books and quite a few updated ones. However I do have to click on download images once in a while to get them to load.
-Sent from my BlackBerry Curve
__________________
PIN: 247FB4CD

BlackBerry Ten Commandments
-1. Thou shall not turn off thy BlackBerry!

Last edited by bwilber628 : 08-18-2008 at 05:20 PM.
Offline  
Old 08-18-2008, 04:54 PM   #10 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

That's correct. You can receive html but you can't compose html. It doesn't work on old messages but only new ones. I, also, have to click on download images for each email.
Offline  
Old 08-23-2008, 07:57 AM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Location: Ireland
Model: 9700
OS: 5.0.0.321
Carrier: O2 Ireland
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just noticed now that when I use get images (which I havent used in a while) that it didnt work. Went looking thru my Berry and found I had taken TCP/IP settings out a few weeks back as I was getting unexplained data usage on my bill. When I put the settings back in, it works again, so is it possible that the images do not download using blackberry apn?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.