BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-18-2008, 10:52 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pics from Media Card as Background

Please Login to Remove!

I store pics on a media card. When I set them to be background it works ok. But when I go sync up my calendar, I go to mass data mode and when I move back out of mass data mode the background pic is defaulted to the theme pic.

Do I need to save pics to the device instead of the card to use as background?
Offline  
Old 08-18-2008, 10:56 AM   #2 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When you connect the device to your PC and you are in mass storage mode, the device will not be able to access your media card. When you disconnect everything should go back to normal. Is that what happens?
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 08-18-2008, 11:01 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
drewsb's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: St. John's, Newfoundland, Canada
Model: 8330
OS: 4.5.0.77
Carrier: Bell
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What OS are you using... when I was using 4.3 and would sync I would have the same problem and when I disconnected it wouldn't change back at all... I would either have to change it back manually or reboot and either would fix the problem...

However with 4.5 I find that as soon as I disconnect it immediately goes back to whatever picture i had chosen from my media card
Offline  
Old 08-18-2008, 11:06 AM   #4 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Shaun's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
Carrier: at&t
Posts: 2,384
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same results as drewsb, on 4.5. It sounds like something specific to 4.3. Perhaps we can get another 4.3 user to verify.
Offline  
Old 08-18-2008, 11:11 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How can I tell on the device what OS I have?

edit:

nevermind....

I have v4.3.0.127

Last edited by pavlov : 08-18-2008 at 11:13 AM.
Offline  
Old 08-18-2008, 11:13 AM   #6 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Shaun's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
Carrier: at&t
Posts: 2,384
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Options > About

OR

Alt + E, A, C, E

Last edited by Shaun : 08-18-2008 at 11:14 AM.
Offline  
Old 08-18-2008, 11:16 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mckinneycm View Post
When you connect the device to your PC and you are in mass storage mode, the device will not be able to access your media card. When you disconnect everything should go back to normal. Is that what happens?
Doesn't go back. I have to manually do it.
Offline  
Old 08-18-2008, 11:17 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by drewsb View Post
What OS are you using... when I was using 4.3 and would sync I would have the same problem and when I disconnected it wouldn't change back at all... I would either have to change it back manually or reboot and either would fix the problem...

However with 4.5 I find that as soon as I disconnect it immediately goes back to whatever picture i had chosen from my media card
How can I upgrade to 4.5?

Sorry. Real noobie here.
Offline  
Old 08-18-2008, 11:32 AM   #9 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Follow these instructions EXACTLY:

http://www.blackberryforums.com/gene...ilanguage.html
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.