BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-21-2008, 08:21 AM   #221 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: t mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Oh yeah i did.... oh well....then i checked again and its not there on C\ any more...how odd... i downloaded desk mgr 4.2 sp2 and 4.5 OS.

I clicked back up and restore, after that i was not sure what to click next, restore, advance, back up or custom...and it didnt pop up about update to 4.5.

Thanks!
Jake

EDIT: WAIT....am i suppose ONLY delete vendor.mxl ONLY, not whole program apploader????

Last edited by JakeF150 : 09-21-2008 at 08:25 AM.
Offline  
Old 09-21-2008, 08:50 AM   #222 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wobly's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Colorado Springs, CO
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: T-Mobile
Posts: 235
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JakeF150 View Post
EDIT: WAIT....am i suppose ONLY delete vendor.mxl ONLY, not whole program apploader????
ONLY delete the vendor.xml file. The rest of the folder is necessary and must be there.
Offline  
Old 09-21-2008, 08:53 AM   #223 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: t mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Idiot me ;) . Now i ll try that!

Thanks !
Jake
Offline  
Old 09-21-2008, 09:10 AM   #224 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
PressureDrop's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: dr01d
OS: FroYo
Carrier: Verizon (LTE!)
Posts: 335
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
Wirelessly posted (BB 11020)

Constant hourglassing is either very low memory or its still scanning your SD card. Check the stickies in the media form for a fix for when the device never finishes scanning the card.
I have 4.5 back installed and running this morning (with no memory card at all yet). I will give it today and tomorrow and see if the hourglass stays away. If it does then I will re-format the card and start with a "new" clean card and let it do its thing with it. So far so good!
Offline  
Old 09-21-2008, 09:19 AM   #225 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: t mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by PressureDrop View Post
Did you go to C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader and delete vendor.xml?
I done that and it didnt do much... I have 2 GB.

I have updated desktop to 4.6v.

Ummm help ?

thanks
Offline  
Old 09-21-2008, 09:27 AM   #226 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wobly's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Colorado Springs, CO
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: T-Mobile
Posts: 235
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Having 2GB of anything won't help your situation. If you are on T-Mobile, you must be using a BB Curve 8320. Your profile appears to be incorrect.
All you should have to do is to re-run the executable that you downloaded in the first post of this thread. Then, delete ONLY the vendor.xml file. After that, Desktop Manager should see that there is a new program for your BB. Give it a few minutes after it syncs up and it should pop up the screen to try and load the new OS.
Offline  
Old 09-21-2008, 09:34 AM   #227 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: t mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I done that too and followed the instruction.

I plugged my 8320 w/ PC and the click apploader and check for update. it said no software update .

I just download 4.5 OS...ggrrr.. i ll playin around and try to figuire it out..

Figiured it out!! I just deleted vendor again..

Thanks!

Last edited by JakeF150 : 09-21-2008 at 09:38 AM.
Offline  
Old 09-21-2008, 10:44 AM   #228 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2008
Model: 8900
Carrier: T-Mobile
Posts: 103
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Moved.

Last edited by newberry52 : 09-21-2008 at 11:20 AM. Reason: Wrong forum
Offline  
Old 09-21-2008, 11:41 AM   #229 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: t mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

YAY its working now!

Thank you!!
Jake
Offline  
Old 09-21-2008, 04:04 PM   #230 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wobly's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Colorado Springs, CO
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: T-Mobile
Posts: 235
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JakeF150 View Post
YAY its working now!

Thank you!!
Jake
No problem. Enjoy it.
Offline  
Old 09-22-2008, 02:26 PM   #231 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
PressureDrop's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: dr01d
OS: FroYo
Carrier: Verizon (LTE!)
Posts: 335
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by PressureDrop View Post
I have 4.5 back installed and running this morning (with no memory card at all yet). I will give it today and tomorrow and see if the hourglass stays away. If it does then I will re-format the card and start with a "new" clean card and let it do its thing with it. So far so good!
Running smooth and full of features so far! *shrug* not sure which of my pictures it did not like, or if it was something else hidden on the card, but it is rawkin now
Offline  
Old 09-24-2008, 11:08 AM   #232 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-MOBILE
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem too, its either a hidden file in the picture folder or 1 of your pictures itself. If you dont have a lot of picture of the card youu can add them one by one and see when it starts rebooting the phone. Its time consuming
Offline  
Old 09-24-2008, 01:10 PM   #233 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jimispier's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lancaster California
Model: 8320
OS: 4.5.0.174
PIN: prick
Carrier: T-mobile
Posts: 142
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just upgraded last night and now when I try to call out its giving me a "Connection Failed" error.. Is this something I can take care of on the unit itself or is it a software thing?
__________________
Jimi Spier
Jimi's Music Site!
Offline  
Old 09-25-2008, 01:57 AM   #234 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

New OS posted here:

http://www.blackberryforums.com/gene...languages.html
Offline  
Old 10-07-2008, 12:25 PM   #235 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2007
Location: Los Angeles
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I finally upgraded my OS and I'm so thrilled. The email alone is worth it!

Question though, since upgrading whenever I send a photo from the camera it sends from my tmo.blackberry.net address instead of my other email address. This didn't used to be the case. I'm thinking there's an option somewhere to set a default email address? Does anyone know how to correct this?

Thanks!
Offline  
Old 10-07-2008, 02:02 PM   #236 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Wirelessly posted (BB 11020)

I've found no way to change by default. I just change mine each time I send.
Offline  
Old 10-07-2008, 02:16 PM   #237 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2007
Location: Los Angeles
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
Wirelessly posted (BB 11020)

I've found no way to change by default. I just change mine each time I send.
Wow that's unfortunate. I will remember maybe 1 in 10 times if I'm lucky.
Offline  
Old 10-07-2008, 02:20 PM   #238 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

The only way I have found to change that default is to delete the other email address from your BIS account (delete the unwanted default). Reboot the BB, and the remaining address should be the default.

Add the other address back to your BIS account, and the other should remain the default (until you maybe you upgrade the OS again).
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.