BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 8300 Series Discussion - Curve (http://www.blackberryforums.com/general-8300-series-discussion-curve/)
-   -   8320, No video (http://www.blackberryforums.com/general-8300-series-discussion-curve/148611-8320-no-video.html)

bexley 09-05-2008 05:39 AM

8320, No video
 
Hi, just got this yesterday, can ayone tell me why i cant watch youtube video's?

i can browse the site but i get "invalid tunnel name" when i try and watch a video.

It is now saying that "a problem occurred while trying to render the page"

I also installed an ssh client to connect to my linux servers at work but i get the same error message with that as well

edit: i am running the out of the box config - v4.2.2.184

shivers316 09-05-2008 07:10 AM

You need to be running 4.5. Follow the instructions in the sticky above.

bexley 09-05-2008 07:42 AM

ahh i thought so, please excuse my ignorance but where is the sticky?

NJBlackBerry 09-05-2008 07:47 AM

At the top of every discussion sub forum, there are Sticky Threads with the latest released version of software by device.

http://www.blackberryforums.com/gene...languages.html

bexley 09-05-2008 01:49 PM

ahh thanks,

OK so i upgraded , seemed to go well, i now have v4.5.0.55

You tube still isnt working though. It opens media player this time but I get the error message

"an error has occurred attempting to play media"

anyone got any ideas?:idea:

shivers316 09-05-2008 05:10 PM

Did you resend your service books? Also, do you have a Blackberry data plan?


All times are GMT -5. The time now is 09:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.