BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-05-2008, 09:52 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
nchavez's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Boring Desert, AZ
Model: 8900
OS: 4.6
PIN: ATA
Carrier: T-Mobile
Posts: 173
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help!!!

Please Login to Remove!

I tried to upload the OTA of the Blackberry Bold theme and it downloaded, and my phone just froze after. It says "App Error 523" and when I click on reset it comes to the same thing. I am at work and don't have access to my desktop manager, how do I fix this?
Offline  
Old 09-05-2008, 10:05 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,911
Post Thanks: 59
Thanked 241 Times in 180 Posts
Default

First, try a battery pull, out for a minute, replace and see if it reboots.

Was the theme for the 8320 or your OS version? Some require OS 4.2+ , etc.
Offline  
Old 09-05-2008, 10:10 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
nchavez's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Boring Desert, AZ
Model: 8900
OS: 4.6
PIN: ATA
Carrier: T-Mobile
Posts: 173
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Jsanders, thanks for helping me out. I have been freaking out for the past 10 minutes waiting for someone to post. I tried the BP and nothing happens. Same thing. I have 4.5 installed. Once I downloaded the theme OTA and selected to use it, that is when my Curve went bye-bye. Is the only way to fix this problem is to do an APP load with the DM? (Crossing fingers)
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.