BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-12-2008, 04:17 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: att&t
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down 4.5 Update Causing Browser Issues?

Please Login to Remove!

Hey all,

I updated to 4.5 about three weeks ago and ever since I have had severe browser issues in that it constantly times out. In the past three weeks I have only been able to successfully visit TWO websites (both tests on google.com). I have taken out the battery and waited (duhh), I have tried to go through medianet which is the only thing ATT recommended. I am in a full edge area (EDGE showing on desktop of phone). So, what do you Blackberry gurus have to advise?

Thanks a Ton,

Evan
Offline  
Old 09-12-2008, 04:25 PM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (off to see the wizard)

What OS are you using

I haven't had any browser issues
__________________
ZED 10
Offline  
Old 09-12-2008, 04:25 PM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Mar 2007
Location: NJ
Model: WP7
OS: The Best
Carrier: AT&T
Posts: 1,930
Post Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I've been running 4.5 for 2 mos and have not experienced any such behavior with my 8310.
Offline  
Old 09-12-2008, 04:31 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
clevebb's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cleveland
Model: 9650
OS: 6
Carrier: Sprint always
Posts: 487
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What happens when you try to go to a site?
Offline  
Old 09-12-2008, 04:51 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: att&t
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

when i try to access a site the bar will load slowly (requesting) and by the time it gets to the end the error will read something like "cannot connect to the server please try again or if the error persists call blah blah"

so i called em they said power cycle it and it did nothing and that was their only input. chalk it up to a bum phone? can themes mess with this? any other suggestions. and I am running the newest version of 4.5 english
Offline  
Old 09-12-2008, 04:53 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
clevebb's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cleveland
Model: 9650
OS: 6
Carrier: Sprint always
Posts: 487
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

And this doesn't happen whenever you try google.com?
Do you have full service bars?
Offline  
Old 09-12-2008, 04:59 PM   #7 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also, what is your browser configuration set to? (Browser > Options > Browser Configuration)
Offline  
Old 09-12-2008, 08:58 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 8830
Carrier: Verizon
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I also have experienced this same thing. The fix was actually quite simple - clear your cache. Annoying to have to do this step, but it works for me when I clear it out.
Offline  
Old 09-12-2008, 09:52 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: att&t
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no i just tested google cuz its a small page. wouldnt even load that sometimes. ill try clearing the cache ill look up how to. and the browser is on internet, not medianet
Offline  
Old 09-12-2008, 10:10 PM   #10 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
BuzzBuzz's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: ATL
Model: 9700
OS: 6.0.0.380
PIN: 22B5B76D
Carrier: AT&T
Posts: 217
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Curve 8310)

When your web page is loading, hit O for options, then Cache operations, then clear
__________________
8110 -> 8310 -> 8900 -> 8520 -> 9700 -> 9800 -> back to 9700
Offline  
Old 09-12-2008, 10:11 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: att&t
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yea i just tested it. seems fine now but only seems to not work at work...ill test it tomorrow. thanks all for the input!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.